Ciprian Prisăcaru anunță o ediție de colecție! „Cupa Cartierelor a devenit un brand, o tradiție”

1542

Chiar dacă își are debutul oficial astăzi, Cupa Cartierelor a început mult mai devreme pentru organizatori, încă din a doua jumătate a lunii iulie. Din acel moment, s-a lucrat zilnic la ediția cu numărul 7 a celui mai important eveniment sportiv din cadrul manifestărilor Zilele Cetății Târgoviște. Competiția are propriul site (cupacartierelor.enjore.com) și o pagină de Facebook (Cupa Cartierelor – Târgoviște) cu o creștere spectaculoasă, alimentate în permanență cu informații. Promovarea evenimentului cuprinde și o serie de interviuri, cu cifre de audiență excelente. În prima zi a competiției, am ales să vorbim cu Ciprian Prisăcaru, managerul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște, foarte implicat în proiectul Cupa Cartierelor 2019, care propune un nou concept de imagine, apreciat în rândul participanților, dar și al publicului consumator de sport.

 

„Am proiectat și așteptat acest impact, va fi o ediție de top”

 

Rep.: Astăzi debutează la Complexul Turistic de Natație Târgoviște a 7-a ediție a Cupei Cartierelor la fotbal, ce are special față de precedentele?

– Are în plus multe lucruri. În primul rând, o abordare profesionistă și o implicare neașteptat de mare din partea participanților. Apoi, consider că această competiție a devenit un brand, o tradiție, iar locuitorii cartierelor din municipiul Târgoviște sunt tot mai implicați, interactivi, daca știi cum să-i motivezi. În plus, ce se întâmplă legat de acest eveniment, este o lecție despre cum se promovează o competiție sau un eveniment.

Rep.: Interesul pentru competiție a crescut spectaculos, dovadă că numărul echipelor înscrise s-a mărit de la 6, la 15, față de anul trecut. Anticipați un asemenea impact?

– Nu, nu am crezut că vor fi atât de mulți, însă am proiectat și așteptat acest impact. Cifrele și impactul în comunitate și pe rețelele de socializare vorbesc de la sine despre interesul pe care acest eveniment l-a suscitat asupra comunității.

Rep.: Pentru prima dată în istoria competiției, au fost și meciuri de baraj, între echipe ale aceluiași cartier. După ce ați parcurs loturile înscrise, care credeți că sunt favoritele întrecerii?

– Dacă s-a ajuns și la meciuri de baraj, aceasta spune multe despre nivelul pe care îl va avea competiția. Loturile conțin actuali și foști fotbaliști, portari foarte buni, chiar și antrenori, iar unele echipe și-au programat ori au efectuat ședințe de pregătire, ceea ce arată clar că va fi o ediție de top. Favorite? Este greu de spus. Sunt multe echipe valoroase, cred că este ediția cu cea mai bună calitate și din acest punct de vedere.

„Sunt convins ca vor predomina buna dispoziție și fair-play-ul”

 

Rep.: Meciul Vedetelor propune un cap de afiș atractiv. Petrolul Ploiești a anunțat lista cu cei care vor veni la Târgoviște, unde se regăsesc nume legendare ale fotbalului prahovean. Ce ne puteți spune despre meciul eveniment din 7 septembrie?

– Ca de fiecare dată, meciul eveniment va fi unul special, unul în care vom întâlni legende ale fotbalului românesc și idoli ai copilăriei noastre. Pentru noi este întotdeauna o onoare să fim pe teren cu astfel de nume, care au făcut performanțe uriașe în fotbalul românesc. Petrolul Ploiești a fost și va rămâne unul dintre numele mari la nivel național. Îi invităm pe iubitorii de fotbal la meci, vor avea ocazia să-i vadă din nou pe Vică Greaca, Zmoleanu, Grama, Chiriță, Abăluță, Sebi Tudor, dar și pe Tavi Grigore, Liliac, Butufei sau Puiu Dridea.

Rep.: Vă regăsim atât pe lista echipei Consiliului Local Municipal Târgoviște, pentru Meciul Vedetelor, cât și la Cupa Cartierelor, pentru Centru. V-ați antrenat?

– Din echipa Primăriei nu am lipsit la nicio ediție și mă simt onorat că și în acest an voi fi unul dintre componenții ei. Cât privește prezența mea în echipa cartierului Centru, aceasta este mai mult simbolică. Am vrut să-mi conving vecinii să fie prezenți la acest eveniment, să facem o echipă și să venim să ne distrăm, fiind astfel un exemplu pentru tânăra generație. Le urez succes tuturor participanților și sunt convins ca vor predomina buna dispoziție și fair-play-ul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here