Diana Calotă, detronată în topul salariilor la volei! Croata Alajbeg câștigă peste 50.000 lei brut lunar la CSM Târgoviște

4022

Veste tristă pentru Diana Calotă, căpitanul echipei de volei CSM Târgoviște. Nu mai este liderul salariilor, fiind detronată de croata Jelena Alajbeg, plătită cu 32.000 de euro net pentru perioada pe care o va petrece la Târgoviște. Dacă Diana ia bani în mână 32.000 lei lunar, lui Alajbeg îi intră în cont chiar mai mulți bani, 38.000 lei. Însă efortul financiar al clubului cu salariul croatei ajunge la 44.600 euro brut, în lei 209.620. Trebuie spus că CSM Târgoviște plătește lunar cu peste 52.000 lei brut o jucătoare care nu a evoluat în ultima jumătate de an. Croata nu a rupt gura târgului nici sâmbătă, cu ultima clasată, Belor Galați, reușind numai 6 puncte.

Ți-e frică să nu pierzi locul 3, umfli nota de plată cu 3 miliarde!

Teodora Pusic, campioana mondială adusă de la desființata Agroland Timișoara, câștigă 3.500 euro lunar net, iar totalul brut pentru 4 luni se ridică la 19.650 euro, în traducere 92.335 lei. Pusic nici măcar nu a jucat cu Galați, pe motiv că e gripată, asta dacă nu cumva e gravidă! Numai cu drepturile bănești ale celor două jucătoare s-a încărcat bugetul echipei de volei cu peste 300.000 lei, fără să calculăm cheltuielile suplimentare. Gabriel Boriga, managerul voluntar al CSM-ului, s-a temut, în mod cert, că se va rata podiumul, astfel că a apelat la cele două vedete, pentru a urca pe locul 3, deținut în acest moment de Știința Bacău. Pe lângă faptul că formația moldoveană are un buget cu mult inferior celei târgoviștene, nu pare foarte interesată de competiția internă, focusându-și atenția pe CEV Cup, unde a pătruns în sferturile de finală, la fel ca Volei Alba-Blaj.

150 de spectatori la meciul cu Galați!

După eșecul lamentabil cu CSM București (0-3), echipa sârbului Luka Valerijan a lăsat o impresie modestă și cu Belor Galați, probabil cea mai slabă formație din istoria primei ligi a voleiului feminin românesc. Chiar dacă s-a impus cu 3-0, CSM Târgoviște a fost condusă în două dintre seturi, tremurând serios la ultimul. În mod normal, echipe precum cea din Galați nu ar avea ce căuta în Divizia A1, unde au rămas doar 8 competitoare. Belor ar avea dificultăți în a depăși junioarele lui Nelu Atanasiu (Tantana), de la CSȘ Târgoviște. Echipa de volei a urbei consumă peste 35 de miliarde lei vechi pe sezon, în încercarea disperată de a prinde un nemulțumitor loc 3, într-o ligă cu numai 8 echipe. La meciul cu Galați au fost prezenți 150 de spectatori, cu indulgență.

CSM Târgoviște – Belor Galați 3-0 (25-16, 25-11, 25-21)

CSM Târgoviște: D. Djuric 12, R. Buterez 9, S. Klisura 8, A. Bălae 8, T. Sredic 7, J. Alajbeg 6, A. Trică 3, L. Ciocian 2, R. Marciu 2, D. Calotă 1, M. Jeremic (l). Antrenor: Luka Valerijan.

Belor Galați: A. Dudnic 8, A. Berdilă 8, A. Andrievskaia 6, E. Suslova 6, S. Wilson 6, R. Postea 1, V. Stan (l). Antrenor: Ileana Berdilă.

Notă: Sumele prezentate nu sunt o ficțiune, iar dacă cei de la CSM Târgoviște le consideră incorecte, așteptăm să publice contractele! Dacă acest articol merită distribuit, alegerea vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here