Meci nebun la Cornești! Alin Neguț salvează Flacăra

2930

Flacăra a trecut prin chinuri mari la Cornești, unde a pătimit până la ultima fază. Nu a fost superioară niciun moment Gloriei cu om in plus, care l-a pierdut pe Fl. Niculae în minutul 38. Echipa lui Nelu Radu a deschis scorul prin Mîndru (53) și se lansa pe culoarul calificării, după eliminarea lui B. Negrea (64). Când totul părea pierdut pentru morenari, Alin Neguț (87) a restabilit egalitatea la debutul pentru Flacăra, bucurie însă scurtă. Pentru că Nedelea (89) a avut victoria în picior, numai că a trimis în transversală, de la punctul cu var. Super mulțumiți că au împins meciul spre prelungiri, morenarii lui Paraschiv s-au trezit chiar victorioși în minutul 90+1, când „Tabarcea” cel mic a mai înscris o dată, tot cu o lovitură de cap. Un final cu trăiri puternice și o calificare norocoasă pentru Flacăra. Urban Titu a pierdut 0-2 la Petrolul Ploiesti.

Gloria: Moise – Vlad, I. Constantin, Gae, Fl. Niculae – Nedelea, Lungeanu, Enescu (75 Ghiță), Mîndru – M. Matei, Dragnea (46 Costache). Antrenor: Nelu Radu.

Flacăra: Curchi – Parghel, Oprea, G. Matei, Palamariu – L. Plăcintă (46 Țânțaru), M. Plăcintă – Drăgan (72 Manea), Tocan (59 Timofte), B. Negrea – A. Neguț. Antrenor: Gabi Paraschiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here