Gabi Boriga, block-out la volei! Cum comentează…

2342

Primarul Târgoviștei vreme de opt ani (2008-2016), Gabriel Boriga (foto stânga) s-a implicat apoi în activitatea echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal, ca team manager voluntar. Clubul e creația lui, iar Ciprian Iugulescu a fost președintele pe care l-a susținut în toți anii de mandat. Între timp, relațiile dintre cei doi s-au răcit, iar acum abia dacă se mai salută. Chiar dacă Boriga manageria activitatea echipei de volei în primăvara anului trecut, Iugulescu nu l-a luat în calcul atunci când s-a implicat într-un proiect ce viza înființarea unui Asociații Județene de Volei. „Așa a fost atunci, acum ce să mai facem? Mergem mai departe”, s-a justificat simplu șeful AJV Dâmbovița, care s-a asociat într-o primă fază cu Oana Dobă și cu Anca Hueci. Apoi a avut susținerea „totală” a fraților Prisăcaru, Ciprian și Edi, și „parțială” a lui Cătălin Tănase.

„Frății” destrămate

Nici Ciprian Prisăcaru nu i-a propus lui Gabi Boriga să continue în planul voleibalistic de la CSM, preferându-l ca team manager pe „Bubu” Bizdrigheanu. „Prisă” a făcut și el parte multă vreme din echipa lui Boriga. Vorbim despre prietenii grele, care acum s-au rupt, altfel nu am fi asistat la asemenea situații. De ce s-au rupt? Probabil că adevărul nu-l vom afla niciodată, însă „frății” ce păreau pe viață, s-au transformat în altceva.

„CSM e ca și copilul meu, nu am cum să nu-l iubesc!”

Gabriel Boriga a vorbit pentru SportImpact.ro. „Citesc tot ce scrieți, însă nu voi comenta absolut nimic din ce ține de CSM Târgoviște. Să vorbească cei implicați și nu băgătorii de seamă. În plus, eu nu voi spune lucruri urâte despre cei cu care am colaborat. Voi rămâne un susținător al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, mă voi bucura pentru rezultatele obținute și sper ca cei care îl conduc să reușească ce și-au propus. CSM e ca și copilul meu, nu am cum să nu-l iubesc!”. Cât despre marile „iubiri”, s-au cam destrămat, după ce Gabi Boriga și-a pierdut poziția de primar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here