Doliu peste fotbalul dâmbovițean! Cine își va asuma conducerea după Emil Tudor?

1358

Fotbalul dâmbovițean este în doliu, după dispariția președintelui Emil Tudor (69 de ani), a cărui stare de sănătate se agravase în ultima perioadă. Conducerea asociației va fi preluată sub formă de interimat de vicepreședintele Florin Tuiu, delegat în acest sens de Comitetul Executiv. În termen de 30 zile se va convoca Adunarea Generală Extraordinară, cu unic punct pe ordinea de zi, alegerea noului președinte. Trebuie precizat că fotbalul județean este înghețat în acest moment la toate nivelurile, Liga a 4-a, Liga a 5-a, Liga a 6-a și juniori.

Cristi Catană?…

Chiar dacă se vehiculează mai multe variante de candidatură, nu-și mai au rostul rivalitățile duse la extrem. Sunt voci care vorbesc despre o reactivare a filierei „deghizaților”, care va încerca să-l scoată în față pe fostul secretar Cristian Catană. Acesta și-a păstrat un capital de simpatie în teritoriu, a început să plătească din sancțiunea financiară impusă de federație, a susținut testările pentru a reveni în arbitraj la nivel divizionar, însă nu este clar dacă are drept de candidatură. Pare greu de crezut că va risca totul pentru postul de președinte, după toate cele suferite, unde are nevoie de o echipă strong și de multă tărie de caracter. Probabil că s-ar mulțumi să revină mai degrabă pe poziția de secretar.

Ionuț Iugulescu?…

Un alt nume vehiculat este cel al lui Ionuț Iugulescu, singurul care i-a pus ceva probleme regretatului Emil Tudor la alegerile din 2018. Chiar dacă a transmis în mod repetat că nu mai este interesat de post, „Chucky” are șansele lui la o eventuală candidatură. Cu toate că, ar fi poate mai eficient ca președinte al Comisiei Județene de Arbitri, decât președinte de asociație. O poziție grea, dar și o moștenire grea, pe care nu o poate gestiona oricine. Mai sunt și variante surpriză, însă cu mici șanse de a emite pretenții, în condiții normale. Cu o excepție!

Ciprian Prisăcaru?…

Lucrurile pot lua o turnură interesantă dacă va intra în joc și Ciprian Prisăcaru, avantajat pe mai multe direcții și cu numeroase contacte la toate nivelurile. N-ar fi exclusă varianta unei echipe puternice, cu viziune și adaptabilitate, care să cuprindă toate cele trei nume prezentate, unde dorința de a reconstrui fotbalul județean să domine orgoliile mărunte. Acum, se impune un moment de reculegere în memoria celui care a condus fotbalul dâmbovițean în ultimele trei decenii, Emil Tudor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here