Ionuț Iugulescu se dezice de practici murdare! „Nu am nicio treabă cu pagina de Facebook, probabil au făcut-o cei de la AJF”

1786

Inițial o pagină de Facebook timidă și decentă, autointitulata AJF Dâmbovița s-a transformat în ultimele zile într-o armă murdară la adresa lui Cristian Catană în principal, dar și a lui Tudor Emil, secretarul, respectiv președintele asociației. În schimb, Ionuț Iugulescu (foto centru) și Costel Badea erau prezentați într-o lumină favorabilă, în mod special primul. „Nu știu nimic, am văzut-o și eu acum câteva zile, dar nu știam ce e cu ea. Probabil au făcut-o ei, cei de la AJF. La început au apărut și articole ok. Eu nu mă ocup cu lucrurile din astea. Poate să se intereseze cine vrea, să verifice IP-ul și să plătească cine a făcut asta. Ați văzut că eu am încercat să fiu cât mai fair-play, nu am dat în nimeni și nu am zis de nimeni nimic, cu toate că aș fi găsit motive. Să fie făcută o combinație contra mea? Mie nu-mi place campania asta murdară, pe mine nu mă avantajează. Eu nu am nicio treabă cu pagina asta de Facebook”.

Furtul de identitate e infracțiune!

Cum pagina respectivă folosea inclusiv sigla Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Tudor și Catană au anunțat că se vor adresa Poliției, pentru furt de indentitate. Pe cât de rapid a curs investigația noastră, pe atât de repede au fost anunțați administratorii paginii să o suspende, având în mod clar oameni infiltrați în interiorul asociației. Dezavuăm asemenea practici, iar cei care le folosesc nu merită să conducă fotbalul dâmbovițean! Cum nu merită să-l mai conducă nici Tudor Emil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here