Învățăturile lui Cornel Dinu către asociații Chindiei! „Puneți lângă singuraticul Moldovan un pilon de conducător cu personalitate”

2820

Cornel Dinu a sesizat un aspect de finețe, pe care un analist în domeniul fotbalistic nu are cum să-l scape. Nu trebuie să fii expert pe zona sportului rege, pentru a înțelege că la Liga 1 ai nevoie de profesioniști pe toate palierele și de oameni sinceri. Și în opinia mea, asociații ar trebui să intervină cu anumite completări pe organigrama clubului Chindia, unde activează cadre fără studii superioare, fără expertiză, cu probleme de imagine, iar angajările se fac pe criterii de rubedenie sau de cârciumă, adică de clan.

„Dacă mă apuc să vorbesc despre actualul președinte, pleznesc legumele toamnei încă nepuse în saramură”

Iată ce a transmis Cornel Dinu pentru o televiziune națională, un târgoviștean care a îmbrăcat de 75 de ori tricoul echipei naționale de seniori, pentru care a marcat șapte goluri ca fundaș. „Mister” fost declarat în trei rânduri Cel mai bun fotbalist român al anului (1970, 1972, 1974) și a câștigat ca jucător șapte titluri cu Dinamo. Plus două ca antrenor, ocupând inclusiv funcția de selecționer al naționalei României. „Un gând de luat în seamă de cei din Primărie și Consiliul Județean, care, spre onoarea dumneavoastră, finanțați echipa din Târgoviște. Puneți lângă singuraticul Viorel Moldovan un pilon de conducător cu personalitate, cum pot fi Decebal Neagu sau unul dintre frații Becheanu. Se confundă cu istoria modernă, fotbalistică, a Târgoviștei. Măcar să le vorbească din când în când actualilor simbriași în vestiar. Mă opresc aici. Dacă mă apuc să interpretez cu vorbe ce-i cu actualul președinte al clubului, pleznesc legumele toamnei încă nepuse în saramură. Că doar de acolo provine și e tare puțin ca motivație. Bietul Titi Ionescu, fie-i țărâna odihnitoare, n-a fost nici el mare jucător, dar avea în toate prezența ce sfințea locul”.

Foto: PlayWin.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here