Panaramă în fotbalul condus de Tudor Emil! Meci de juniori fără arbitri, Pucioasa – Ulmi

2507

Întâmplător sau nu, la un meci de juniori unde este implicat ca antrenor Aurelian Godinac, unul din adversarii lui Tudor Emil la alegerile din 26 aprilie, nu s-au prezentat vineri arbitrii. Joc de juniori E, Sportul Pucioasa – Olimpicii Ulmi, pe care a ținut să-l urmărească și primarul stațiunii de pe Patrana, Constantin Ana. „S-a ajuns prea departe. L-am sunat pe unul dintre arbitri, Codruț Tudor, dar era la aeroport, pleca în Spania. Susține că și-a anunțat indisponibilitatea pentru etapa de weekend. Am arbitrat noi, antrenorii, ce era să facem? Ne-a crăpat obrazul de rușinea domnului primar”, și-a exprimat dezgustul Godinac, antrenorul juniorilor din Pucioasa.

Negoescu: „Doamne ferește! Nu-mi vine să cred! Eu nu mai înțeleg nimic!”

Până și Ioan Negoescu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, s-a declarat oripilat de o asemenea situație. „Doamne ferește! Nu-mi vine să cred! Eu nu mai înțeleg nimic! Codruț Tudor m-a sunat de dimineață la ora 10.00, că pleacă din țară și că nu mai poate ajunge la meci. Eram în drum spre Timișoara, unde am fost delegat ca observator la un meci de Liga a 2-a. Nu am avut delegările în față și nu am știut pe cine să anunț să-l înlocuiască. Dar mai era delegat un arbitru, Sandu Alin, însă de ce nu a ajuns ăsta? Îmi pare rău, sincer!”.

Jalnic! Meciuri de juniori, programate în ziua alegerilor!!!

Să nu credeți că le-ați auzit pe toate. Fix în ziua alegerilor, au fost programate meciuri la juniori C și D. Conștient că Ionuț Iugulescu și Aurelian Godinac pot aduna voturi importante din această zonă, Tudor Emil s-a gândit, probabil, să-i țină ocupați pe votanți, departe de locul alegerilor. Apoi, Flacăra Zăvoiu acuză o dublă legitimare în dreptul jucătorului Robert Simion, cu două carnete, unul la Luceafărul Dragomirești, altul la Comerțul Viișoara. Și încă una, postată pe pagina de Facebook, Cetatea Târgoviște. „Cele 4 echipe din Liga 6 care au trecut și de etapa a 3-a a Cupei României, faza județeană, sunt puse abuziv să joace între ele pentru a se exclude două, pentru că nu dă bine la număr, pentru următoare etapă, în care urmează să intre și echipele de Liga a 4-a! Vrem să știm și noi, pe ce criterii s-a decis să existe o etapă a Cupei României, doar cu 4 echipe, fiind nevoiți să jucăm cu echipe din Liga a 6-a, după ce am jucat două meciuri cu echipe de Liga a 5-a!? Oare, regulamentar, etic, nu ar trebui ca în etapa cu numărul 4 să evolueze toate echipele rămase în competiție???”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here