Gigi Ionescu e în pericol! Se pregătește debarcarea bătrânului secretar de la Disciplină

1956

Comisia de Competiții și Disciplină a făcut-o lată și la ultima ședință, când a pronunțat decizia în cazul Flacăra Valea Mare – Urban Titu (0-2), menținând rezultatul din teren. SportImpact.ro a prezentat documente edificatoare, care demonstrează că transferul jucătorului Alexandru Cristian Drăgușin la echipa din Titu s-a produs prin încălcarea regulamentului. Practic, el a fost nou legitimat la Urban chiar de Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, în condițiile în care numai în acest sezon a apărut în lotul a două echipe, Atletic Bradu și Vedița Colonești. Numai că, cei din CCD nu puteau să îl combată pe șeful lor și să-i strice „combinațiile”, astfel că i-au făcut jocul. Simțindu-se cu musca pe căciulă, membrii comisiei au dat bit cu fugiții în fața camerei de filmat.

Încă un caz special: Dinu Mihai Cătălin!

Nu este prima dată când Disciplina ar vota la ordinul președintelui Tudor, după cum a avut puterea să recunoască Gică Stoica, în noiembrie 2017. E interesantă motivarea deciziei, care a sunat cam așa. „Jucătorul Drăgușin Cristian Alexandru e bun de joc pentru Urban Titu. Rămâne rezultatul din teren”. Alo, unde ați încadrat motivarea? Atenție, v-am luat urmele și pe speța Olimpicii Ulmi – Recolta Gura Șuții. Știți voi, cu Dinu Mihai Cătălin… Legitimat pe 10 august 2016 la Gura Șuții, în schimb a jucat prin 2017 pentru AFC Rapid București, la Liga a 4-a.

Nea Gigi e pe făraș

Să nu credeți că la nivelul Comisiei de Competiții și Disciplină este solidaritate. Dimpotrivă, unii chiar se urăsc acolo, e lupta dracu. Ei bine, sursele noastre ne-au șoptit una tare de tot. Cică Gigi Ionescu, secretarul CCD, ar fi mușcat o momeală și acum e pe făraș. Adică se discută la modul cel mai serios îndepărtarea lui din comisie. Mai mulți subalterni i-au cerut lui Tudor să-l sacrifice pe Ionescu, la fel și reprezentanți ai echipelor. Rămâne de văzut dacă șeful de asociație are curajul să-l elimine pe nea Gigi, care ar fi amenințat că îl dă gât cu multe, dacă va fi sacrificat.

* „Cu ani în urmă, eu am fost cu cineva și i-a dat domnului Tudor doi saci cu varză, să rezolve unele probleme. Acasă i-am dus varza”, a dezvăluit Virgil Mihai, de la Săgeata Cătunu, în direct la Sport Show, pe Columna TV.

* Sâmbătă vom publica pe SportImpact.ro a doua listă cu 10 jucători reclamați că au evoluat pe fals în ultimii ani pentru echipe dâmbovițene.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here