Gaură de 1,5 miliarde în bugetul CSM Târgoviște! Iugulescu: „Să vorbească cei care sunt acum la club”

3311

Bugetul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va fi deposat până la finalul lunii de 148.178 lei (31.750 euro), reprezentând obligații de plată impuse de Tribunalul Dâmbovița și de Confederația Europeană de Volei. 20.250 euro (94.507 lei) vor merge către GC Dimitropoulos @ SIA EE și Tube Sport And Media Ltd, firmele de avocatură și impresariat care l-au reprezentat pe George Dikeoulakos, antrenorul grec al echipei de baschet din sezonul 2012-2013, iar 11.500 euro se vor duce la Stefano Micoli, tehnicianul italian care a pregătit formația de volei în ediția 2015-2016.

Cum se vor „topi” 31.750 de euro

Clubul prezidat de Ciprian Prisăcaru a fost deja înștiințat de Tribunalul Dâmbovița că s-a încuviințat solicitarea executorului în speța Dikeoulakos, astfel că trebuie să achite de urgență 20.250 euro, un prim prejudiciu. Se va plăti, altfel contul clubului va fi blocat, lucru care va afecta întreaga activitatea a instituției. În cazul Micoli există un termen de plată până la 31 martie, altfel nu se vor mai putea opera transferuri la nivelul echipei de volei, pe podiumul Diviziei A1 și calificată în Final Four-ul Cupei României.

Ce spune primarul Cristian Stan

Situația delicată de la CSM Târgoviște a fost comentată în termeni subtili de primarul Cristian Stan, care a punctat îngrijit pe acest subiect. „E clar că ceva a fost lăsat la voia întâmplării, ceva nu s-a reglat și nu s-a lămurit la momentul respectiv. Dacă cineva a avut cunoștință, trebuia să acționeze imediat. A fost vorba de o gestionare mai neglijentă a situației. Treaba mea începe acolo unde se constată că s-a produs un prejudiciu și voi face tot ceea ce pot ca el să fie recuperat”.

Iugulescu: „Să vorbească cei care sunt acum la club”

CSM Târgoviște a fost condus în perioadele prezentate de Ciprian Iugulescu (foto), evident incomodat atunci când este abordat să prezinte un punct de vedere. „Să vorbească cei care sunt acum la club, văd că le place să o facă”. Păi să vorbească! Așteptăm o poziție din partea conducerii CSM, fie de la președintele Ciprian Prisăcaru, fie de la vicepreședintele Cristi Savu. Numai că ei au ajuns ulterior la club, cel mai indicat să ofere lămuriri este chiar Iugulescu. Asta pentru că s-a judecat pe documente care nu apar în arhivă, unele indicate ca fiind false de fostul președinte, iar altele poartă semnătura unor persoane care nu aveau acest drept. Adică e prejudiciu în viziunea noastră, dacă CSM Târgoviște va plăti aceste sume. Iar Prisăcaru a transmis la un moment dat că, într-o asemenea situație, va sesiza prin plângeri penale instituțiile de control, pentru a recupera banii de la cei care se fac vinovați.

„Transfer” la Chindia

Ciprian Iugulescu a ajuns între timp director sportiv la Chindia Târgoviște, devenind mâna dreaptă a președintelui Marcel Ghergu, care poate pătrunde pe o funcție importantă la Federația Română de Fotbal, dacă Răzvan Burleanu va câștiga alegerile din 18 aprilie. Situație în care Iugulescu ar prelua controlul total asupra Chindiei, un scenariu uluitor, ținând cont de problemele lăsate moștenire în CSM. Despre „frăția” de la Chindia vom scrie într-un articol viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here