Dezvăluiri din infernul de la Aninoasa! Bătaie ca în „Șapte Păcate”

2812

Bătaia de la Aninoasa, dintre suporterii echipei Petrolul Ploiești și forțele de ordine, i-a pus la grele încercări pe oamenii legii. Unii dintre ei au ieșit destul de șifonați, după ce au fost loviți cu pumnii și picioarele. Lovituri ce s-au întors către suporteri, care s-au potolit doar după ce s-a apelat la buteliile cu gaze lacrimogene. S-au aplicat și amenzi, însă e greu de crezut că-i vor speria de vulcanicii fani petroliști.

„Suporterii ploieșteni au lovit primii”

„Suporterii de la Ploiești au devenit agresivi în momentul în care le-am confiscat sticle cu bere și spray-uri. Au încercat să forțeze intrare în tribună și au început să ne lovească. Un coleg a primit un pumn peste față, altul în zona capului, dar au lovit și cu piciorul în zona sensibilă. În acel moment a intervenit Brigada Mobilă de Jandarmi de la Ploiești, după care au venit și colegii lor de la Ochiuri. Până și o fată din galerie a devenit violentă”, ne-a povestit un angajat al firmei de pază.

Un reprezentant al firmei de pază a ajuns la spital

„Unul dintre colegi a fost pansat, dar avea dureri puternice de cap și a mers la spital, la tomograf. Când am văzut că sunt violenți, ne-am apărat și noi, însă nu dispunem de dotarea jandarmilor. Ca să vă dați seama cât erau de agresivi, au încercat să lovească și o colegă de-a noastră. De ciudă că nu le-a ieșit, au vrut să urineze pe ea din tribună. La un moment dat, au început să arunce cu pietre în noi, una dintre ele zburând pe ușă, în zona vestiarelor. Dacă ăștia sunt suporteri, nu mai e nimic de spus”, a continuat filmul dezvăluirilor. Fanii ploieșteni l-au lovit cu o poartă metalică în spate și pe Cristi Vlad, președintele Petrolului.

Reacție publică a fanilor petroliști de la Peluza I

Suporterii ploieșteni de la Peluza I au ieșit cu o reacție publică, în care susțin că unul dintre liderii lor a fost bătut cu sălbăticie fără vreun motiv. Mai spun că au fost loviți cu bastoane și telescoape, iar apoi atacați cu butelii cu gaz, chiar dacă printre ei se aflau femei și copii. „Tot acest circ a fost premeditat, avem informații că jandarmii au avut temă la acest meci și, conform unor surse din interior, în deplasarea de la Moreni va fi mai rău”.

Foto: RepublicaNEWS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here