Gabi Paraschiv vrea să evolueze! „Nu înțeleg mentalitatea unora, de a se mulțumi cu puțin”

732

Gabi Paraschiv a ajuns în urmă cu opt ani pe banca tehnică a celor de la Flacăra Moreni. Acesta a reușit o promovare în Liga a 3-a, dar rezultatele înregistrate în eșalonul de bronz al fotbalului românesc nu au fost spectaculoase, echipa morenară nefiind vreodată implicată în lupta pentru promovarea în liga secundă. Acum, Paraschiv se pregătește de un nou sezon alături de formația morenară, dar a găsit timp pentru emisiunea GSP Live, acolo unde a transmis multe informații interesante.

„E foarte greu la Liga a 3-a”

Antrenorul morenar a spus că este foarte greu ca Flacăra să își propună o promovare în liga secundă, ținând cont de condițiile de la echipa morenară. „Proiectul nostru e serios, de durată. Nu ne permitem nici ca infrastructură, nici financiar o promovare mai sus. Lucrurile trebuie făcute cu cap, fără grabă, dar cu speranța că vom reuși la un moment dat să urcăm. Mi-au trecut multe gânduri, au fost multe momente în care am vrut să renunț. E foarte greu la Liga a 3-a, încerc să-mi găsesc o motivație an de an. Doar că mentalitatea e din ce în ce mai greu de înțeles. Mi-ar trebui o nouă provocare, dar din păcate nu am găsit deocamdată acel declic la mine și la jucătorii mei”.

Se retrage, dacă nu progresează în următorii doi ani!

Paraschiv a transmis că dacă nu va reuși să facă pasul într-un eșalon secund în următorii doi ani, va renunța la cariera de antrenor. „M-am analizat foarte bine. Zilele trecute am stat de vorbă mai mult eu cu mine și cred că trebuie să am o relație mult mai bună cu jucătorii. Să fiu mai apropiat de ei. Nu știu dacă sunt zbir, dar nu înțeleg mentalitatea unora, de a se mulțumi cu puțin. Poate asta mă face să fiu mai dur. Îmi place să am o disciplină cât mai apropiată de profesionism, sunt un pic rigid. Mi-aș dori să evoluez. În premieră vă spun că dacă în următorii doi ani nu reușesc să urc, cu echipa sau personal, înseamnă că nu sunt făcut să fiu antrenor și trebuie să mă orientez către altceva. Probabil voi încerca să fac antrenamente individuale cu sportivi care își doresc să progreseze. Un fel de meditator de fotbal”, a declarat antrenorul morenar.

Invitație la Memorialul „Doru Constantin Matei”

Flacăra Moreni a fost invitată la Memorialul „Doru Constantin Matei”, eveniment care a avut loc la finalul săptămânii trecute, pe stadionul Parc Breaza. La acest turneu au mai participat CSO Tricolorul Breaza, CS Păulești și CS Blejoi. Formația pregătită de Gabriel Paraschiv a reluat pregătirile pe 11 iulie, iar meciurile de la Breaza au reprezentat primele partide de pregătire din această vară. Pentru echipa morenară urmează meciul cu Recolta Gura Șuții, care se va disputa sâmbătă, la Moreni, de la ora 10.30. Noul sezon de Liga a 3-a începe la sfârșitul lunii august, astfel că Paraschiv are destul timp la dispoziție să regleze problemele din jocul formației pe care o pregătește. În prima zi a turneului, CS Păulești a reușit să învingă pe CS Blejoi cu 3-1, într-o partidă în care au marcat Neacșu, Rândașu și Vasile, respectiv Mănescu, în timp ce Tricolorul Breaza a învins Flacăra cu 3-2, la finalul unui meci în care au punctat Negotei (2) și Roșu, respectiv Vasile și Neagu. Astfel, Flacăra Moreni a disputat finala mică în compania echipei CS Blejoi și a fost învinsă cu 2-0, pentru echipa prahoveană reușind să puncteze Brăilă și Catană. Finala mare le-a adus față în față pe Tricolorul Breaza și CS Păulești, iar formația din Breaza s-a impus cu 4-2, în urma loviturilor de departajare.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto Facebook: Flacăra Moreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here