„E o mândrie pentru mine să antrenez Chindia”! Viorel Moldovan are un obiectiv clar la Târgoviște: Liga 1

4692

Chindia Târgoviște a intrat într-o nouă etapă odată cu numirea lui Viorel Moldovan  ca antrenor principal. Fostul mare atacant, cu 25 de goluri marcate pentru echipa națională a României, a fost prezent la ultima ediție a emisiunii Sport Show, pe Columna TV, unde a vorbit despre noua provocare ca tehnician, promovarea Chindiei în Liga 1, după o pauză de peste două decenii.

* „E o mândrie pentru mine să fiu aici, să antrenez o echipă frumoasă, care a pierdut promovarea la limită, împotriva celor de la Voluntari. Sunt onorat să fiu antrenorul acestei echipe și să reprezint Chindia Târgoviște. Mulțumesc tuturor celor implicați în susținerea echipei și celor din conducere, pentru că mi-au dat această posibilitate. Știam multe despre Chindia, am urmărit-o atent, am urmărit și barajul, soarta a făcut să urmăresc acest joc și uite că am ajuns antrenor aici. Am văzut o echipă interesantă, dinamică, cu jucători de calitate”

* „În ultimii ani, Chindia e un nume solid în Liga a 2-a. În fiecare an își dorește tot mai mult, iar în acest an ne dorim promovarea pe prima scenă fotbalistică. Înainte de a fi contactat de domnul Ghergu, eu am o relație bună cu Mișu Cătălin. Ne știm de pe vremea când antrenam la Rapid, el fiind singurul sponsor. El m-a sunat să întrebe dacă sunt interesat de acest proiect, iar apoi am fost contactat de domnul președinte și a fost totul simplu. Am fost contactat și de alte echipe de Liga a 2-a, chiar și Liga 1 sau de la federație, dar am preferat să vin la Chindia, pentru că așa am simțit. Am venit cu inima deschisă, vreau să dau tot ce am mai bun, pentru a îndeplini obiectivele”

* „Am mare încredere în potențialul acestei echipe, cu două sau trei plombe cred că putem deveni mai solizi. N-aș vrea să stric ce e bun, vreau să îmbunătățesc alte lucruri în joc. Mi-ar plăcea să am o echipă agresivă, cu un joc direct pe poartă, să putem combina jocul de pase, cu un joc mai incisiv în unele momente și o bună organizare în plan ofensiv”

* „Nu e un pas înapoi pentru mine venirea la Chindia. Am fost la Auxerre și am fost surprins neplăcut de anumite aspecte de acolo, uneori îi ridicăm prea mult pe alții în slăvi. Primul meu discurs în vestiar la Chindia a fost să o luăm de la capăt, i-am felicitat pe băieți pentru parcursul bun, îl felicit pe fostul antrenor, dar acum începe o nouă etapă și trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. O să ne cunoaștem din ce în ce mai bine, trebuie să ne concentrăm la ce urmează. E important cum ne pregătim, cum ne formăm unitatea grupului, cum muncim pentru a realiza obiectivele. S-a plâns destul, vreau să îi văd veseli pe băieți, implicați, până acum sunt impresionat de atitudinea lor”

* „Nu pot să fiu pe placul fiecăruia, rezultatele să vorbească pentru mine. Am venit aici să muncesc, să antrenez, echipa să progreseze, să îndeplinim obiectivele. Asta e meseria de antrenor, asta trebuie să fac, e treaba celor care vorbesc despre mine, dacă mă plac sau nu. Vreau să am o relație bazată pe respect cu toată lumea, sper ca la finalul acestui sezon să fiu apreciat pentru munca depusă la Chindia”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here