Un nou asediu la „cetatea” AJF Dâmbovița! „Dom’ profesor Tudor își bate joc de orice și de oricine”

2097

Se anunță o vară interesantă în fotbalul județean, care poate aduce, într-un final, debarcarea lui Tudor Emil din fruntea AJF Dâmbovița. Mai vulnerabil ca oricând, după ce a fost părăsit de foarte mulți colaboratori, președintele Asociației Județene de Fotbal a pierdut credit important din partea echipelor, față de momentul alegerilor, 26 aprilie. Fără susținerea lui Cristi Catană, Septimiu Burtescu și, mai nou, Ionel Pitaru, Tudor a rămas și fără suportul multora dintre membri afiliați.

Se strâng semnături pentru convocarea de noi alegeri

În perioada următoare, va fi demarată o campanie de strângere de semnături, pentru a convoca noi alegeri, având ca scop clar demiterea președintelui de asociație. Este nevoie ca o treime din numărul membrilor afiliați să-și dea acordul scris pentru acest lucru, minimum 35 de reprezentanți oficiali ai cluburilor. Din informațiile noastre, se pun la punct ultimele detalii pentru o acțiune în teritoriu, care să acopere toate echipele afiliate. Odată atins obiectivul, vor fi parcurși pașii următori, cu finalitate debarcarea lui Tudor Emil. Chiar dacă pe hârtie pare simplu, în realitate nu va fi ușor, dar nici imposibil.

„Președintele AJF Dâmbovița este total depășit de tot ce se întâmplă!”

Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, a transmis un mesaj de susținere la adresa celor care lucrează la o schimbare în fotbalul județean. „Președintele AJF Dâmbovița, cel poreclit <<dom’ profesor>>, ignoră și încalcă orice principii. Își bate joc de orice și de oricine, habar nu are ce se întâmplă în fotbalul pe care îl <<conduce>> și este total depășit de tot ce se întâmplă. Sper ca cei care au votat programul <<internet la puterea a cincea>> să își revină. Curând va trebui să ducem fotbalul județean acolo unde merită. Să dăm respect celor care fac eforturi, să respectăm principii și să sprijinim o dezvoltare corectă și constructivă a competiției județene. Acești oameni merită mai mult sprijin și respect. Gata cu amatorismul, gata cu acești ignoranți. În afarî de Pitaru și Nistor, nimeni nu muncește acolo. Nu vom lăsa lucrurile așa, pregătiți-vă de surprize, ignoranților, nu lăsăm captiv fotbalul în mâinile voastre!”. Urmează noi episoade dintr-un serial captivant, care se va întinde pe perioada unei veri caniculare, anul de grație 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here