Străjerii Târgoviște se înscrie cu gânduri mari la Liga a 4-a! Cornești, Gura Șuții și Titu vor depune și ele Dosarul de Licențiere

1883

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, prin Comitetul Executiv, a aprobat calendarul precompetițional și procedurile de înscriere a echipelor în viitoarea ediție de campionat. Ediția 2021-2022, la nivelul Ligii a 4-a, va începe pe 14 august, iar echipele au timp să se înscrie până aproape de jumătatea acestei luni, termenul limită fiind 13 iulie. Prin intermediul paginii oficiale de Facebook, AJF Dâmbovița a anunțat că cinci echipe și-au depus dosarul de licențiere, Roberto Ziduri, Flacăra Șuța Seacă, Voința Crețu, FC Brezoaele și Muntenia Fieni. Pe această listă se va adăuga curând și formația Străjerii Târgoviște 1396, una dintre cele mai apreciate echipe din județul nostru, atât pentru fotbalul oferit, cât și pentru modul în care este organizat clubul. Gloria Cornești, Recolta Gura Șuții și Urban Titu, alte cluburi importante de la Liga a 4-a, au anunțat că-și vor depune Dosarul de Licențiere, urmând să revenim cu detalii pe subiect.

Pitaru: „Suntem în regulă cu totul”

Fostul mare fotbalist Ionel Pitaru, actual director sportiv al formației Străjerii Târgoviște, anunță că echipa va depune curând Dosarul de Licențiere, urmând să își dispute meciurile considerate a fi pe teren propriu tot la Șotânga. Acesta regretă faptul că nu s-a putut organiza o mini ediție de campionat și în primăvara acestui an, pentru că județul nostru ar fi putut să ofere o nouă echipă în Liga a 3-a. „Încă nu am depus Dosarul de Licențiere, lucrăm la el, urmează să se facă și contractul pentru stadion, pe doi ani. Vom juca tot la Șotânga. Suntem în regulă cu totul, putem să depunem dosarul până pe 13 iulie. Vedem ce vom face, sunt aproape doi ani de când nu s-au mai jucat meciuri, mulți s-au lăsat. Noi i-am ținut cât de cât aproape, ne-am pregătit așa cum am putut. Nu există schimbări pe banca tehnică la Străjerii Târgoviște. Părerea mea de rău este că nu s-a putut organiza și ediția trecută de campionat, că nu s-au strâns măcar patru echipe, așa ar fi putut și Dâmbovița să mai ducă o echipă în Liga a 3-a. Sunt juniori care nu au unde să joace, dacă erau măcar patru echipe dâmbovițene la nivelul Ligii a 3-a, mergeau acolo să joace, dar se pierd în stilul ăsta”.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here