Diego Longo, atac la conducere și la colegi! Boriga îi răspunde pe măsură

898

Chindia a încheiat stagiunea 2023-2024 cu o victorie clară pe teren propriu, 3-0 cu CSM Slatina. Echipa pregătită de Diego Longo a finalizat sezonul pe locul secund în Grupa B din play-out, cu 38 de puncte. Deși la începutul acestuia obiectivul anunțat al echipei târgoviștene a fost promovarea în prima ligă, Chindia s-a clasat în partea a doua a ierarhiei, departe de așteptările suporterilor. Fanii echipei târgoviștene i-au solicitat demisia antrenorului Diego Longo în ultimele partide, însă acesta mai are un an de contract și lasă impresia că își dorește să continue la Chindia.

Antrenorul italian și-a exprimat public nemulțumirile

Longo a transmis pentru Metropola TV că problemele Chindiei vin chiar din interiorul clubului și că formația târgovișteană riscă să piardă un număr important de jucători în această vară. „A fost o perioadă foarte grea. Problema e că în Târgoviște sunt foarte multe interese. Oameni din club vin cu interese și se crează anumite probleme. Chindia este cel mai greu adversar al Chindiei. Eu am contract. 80% din jucători nu mai au contract. Nu se știe nimic, conducerea nu transmite nimic. La ora asta, aș fi singur cu 3-4 jucători, atâta tot. Dacă depindea de mine, 90-95% din echipă trebuia să rămână. Nimeni nu a vorbit cu ei, e o situație foarte dificilă. Ar fi, pe de altă parte, o bază, să începi un proiect cu jucători tineri, 2006 sau 2007. Reconstrucția ar fi trebuit să înceapă de acum o lună, de când s-a ratat calificarea în play-off”.

Boriga îl contrazice

Președintele Gabriel Boriga a încercat să-i liniștească pe suporteri și a transmis pentru Dambovitapenet că informațiile oferite de Diego Longo sunt unele false. „Nu, nu este adevărat. Antrenorul nu cunoaște situația contractelor, implicit a jucătorilor care mai au contract cu clubul. Informația este falsă”.

Foto: Marius Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here