Dezvăluire demolatoare marca Ionel Pitaru! Decontezi 100 de milioane, primești 50… o altă șmecherie de sifonat bani

2443

Unirea Răcari s-a înțeles cu Ionel Pitaru, pentru a ocupa funcția de delegat al echipei. Pe lângă transferurile interesante din ultima  vreme, aceasta reprezintă o nouă mișcare inteligentă făcută de echipa de Liga a 4-a. Fostul mare fotbalist își dorește să promoveze cu Unirea în Liga a 3-a, dar spune că va continua și în cadrul Comisiei de Copii și Juniori de la AJF Dâmbovița. „M-am înțeles cu cei de la Răcari, sper ca de săptămâna viitoare să încep treaba acolo. Atacăm promovarea, de asta am ales să merg Răcari, diferența nu ar fi mare până la primul loc. Baza sportivă este bună, sunt ceva probleme la cabine, dar Primăria le va face, să fie la nivelul stadionului. Sper să fie mai liniște la AJF, iar Nistor se ocupă să nu mai existe jucători cu legitimări duble. Am rămas la Comisia de Copii și Juniori, e o funcție care îmi place, o fac din plăcere. Nu beneficiez de nimic, vreau doar respect”, a transmis Pitaru.

Nu crede că se vrea promovarea Chindiei

Pitaru s-a exprimat și pe subiectul Chindia Târgoviște, formație care luptă pentru promovarea în prima ligă și în acest sezon. Fostul fotbalist spune că s-ar putea promova, dar nu crede că se dorește acest lucru. „Nu știu ce să zic de promovarea Chindiei, sunt șanse, dar să se vrea. Mă îndoiesc că se vrea. Sunt două runde importante de alegeri în vară, nu știu dacă se riscă să se facă pasul spre Liga 1 fără bază sportivă, e nevoie de mulți bani pentru echipă. Nu știu dacă Primaria și Consiliul Județean își vor permite să mai bage foarte mulți bani, dar ar fi o soluție. Să nu se mai dea atât de mulți bani la CSM Târgoviște sau să se mulțumească să fie alte echipe, cu un buget mai mic. Să se axeze la baschet și volei pe echipe de juniori foarte multe, să crească și să lupte cu acei juniori. Dacă nu s-ar cheltui atâția bani pentru locul 3 la volei și la baschet, iar ei ar merge la fotbal, se poate face echipă de Liga 1 la Târgoviște”.

„Niște nemernici au făcut multe măgării”

Fosta glorie a fotbalului târgoviștean consideră că în cazul Dikeoulakos plata ar trebui să fie făcută de către vinovați și nu de Clubul Sportiv Municipal. Pitaru este convins că s-au făcut multe lucruri necurate la clubul târgoviștean. „Nu știu dacă trebuie să plătească clubul, ar trebui să plătească cei vinovați. Și eu ca cetățean dau bani, plătesc taxe și nu vreau să se plătească din banii mei. Niște nemernici au făcut ce au făcut, era toată lumea a lor, au făcut multe măgării, dar la noi în România hoția este încurajată și merge și așa. Ajunsese vechea conducere de la CSM Târgoviște (n.r. se referă la perioada în care clubul era condus de Ciprian Iugulescu) să dea unei firme private din oraș 50 de milioane, ca să îi dea decont de 100 de milioane. Unde mergeau banii ăia? Nimeni nu e interesat cum s-au cheltuit atâția bani? Fetele alea care veneau din America să joace, credeți că toți banii mergeau la ele? Se scrie acum că voleibalistele iau mulți bani, dar eu nu cred că ajung la ele. Eu spun că fac și alții bani pe spatele lor”, a  încheiat Pitaru.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here