De ce a ratat Cherchez naționala de tineret! Săndoi a venit special să-l urmească

1744

Cristian Cherchez a fost cel mai important jucător în ultimii ani pentru Chindia Târgoviște. Acesta a marcat foarte multe goluri la nivelul ligii secunde, a impresionat prin jocul său și toată lumea se aștepta să crească nivelul prestațiilor odată cu promovarea în prima ligă. Nu s-a întâmplat acest lucru, Cristi suferind și o accidentare. A fost utilizat puțin atât de Viorel Moldovan, cât și de Emil Săndoi, lucru care a produs reacții diverse din partea suporterilor Chindiei, care nu au înțeles ce se întâmplă cu favoritul lor.

„Așteptam mult mai mult de la Cristi”

Emil Săndoi a spus că îl apreciază pe Cherchez pentru ce a realizat la Chindia, doar că nivelul lui de implicare în acest moment nu este unul destul de ridicat, astfel încât să prindă mai multe minute la nivelul Ligii 1. „Cristi este un jucător care a venit după o perioadă mare de inactivitate, după o accidentare destul de gravă, din câte am înțeles, pentru că nu eram aici când el s-a accidentat. Nu a jucat foarte mult în sezonul trecut și eu așteptam mult mai mult de la el. Este un jucător cu calitate. Aștept mai mult și ca implicare în joc, dar și din punct de vedere tactic, al atitudinii pe care o are în momentele importante înainte de un meci, cât și în momente de la antrenament. El a fost obișnuit așa, cred că aici a avut de suferit”.

„Dacă nu faci efortul necesar în timpul unui joc, e foarte greu”

„La un moment dat eram antrenor la echipa națională de tineret și aveam referințe foarte bune, chiar am văzut câteva meciuri ale Chindiei. Am venit special pentru el, dar n-am fost atât de mulțumit la vremea respectivă. I-am spus aceste lucruri și el le știe. Nu mi-a plăcut faptul că implicarea lui în joc nu a fost una foarte bună. Eu eram antrenor la naționala de tineret, acolo unde joci cu fotbaliști care sunt în campionate puternice din străinătate. Acolo profesionalismul este pe primul loc pentru toată lumea și acolo noi avem un deficit de forță față de alte echipe. Dacă nu faci efortul necesar în timpul unui joc, e foarte greu. Eu îl apreciez pe Cherchez pentru ceea ce a făcut la această echipă, cred că toată lumea îl iubește, dar e foarte important prezentul, nu putem să trăim din amintiri. Trebuie să aibă o atitudine de jucător profesionist la antrenamente, înainte de jocurile oficiale sau amicale, și în timpul meciurilor”, a transmis antrenorul Chindiei în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV, care l-a preferat atunci pentru naționala de tineret pe Alexandru Băluță.

* Material preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here