Chindia trebuie să oprească rezilierile importante! Urmează o nouă perioadă de foc la comisii

1127

De luni bune, Chindia se luptă la comisii cu foști și actuali jucători, dar și cu mulți dintre cei care au activat în club în ultimul an. Foarte puțini au fost care nu s-au adresat comisiilor federale, pentru a-și recupera salariile restante, însă, rând pe rând, toți cei care au apelat la instanțele sportive și-au primit banii. Unii în integralitate, alții sub forma unor salariile compensatorii sau până la un punct agreat de părți. Chindia a trecut prin multe litigii și amenințări, însă a rezistat presiunii, păstrând toate punctele câștigate pe teren. Pericolul nu a trecut, pentru că începând de miercuri vin termene noi, atât la Comisia de Disciplină, cât și la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Pe lângă dosarele mai vechi, vor apărea și altele noi, cu nume care vor surprinde suflarea fotbalistică târgovișteană.

Se impun câteva transferuri de calitate!

Clubul e pregătit să plătească, ba chiar e obligat, pentru a nu mai pierde jucători. Într-o puternică ofensivă pe piața transferurilor, Gloria Buzău încearcă să mai rupă fotbaliști importanți de la Chindia, după Vlad Prejmerean. Simțind contextul prielnic, cu multe echipe fără drept de promovare și cu altele instabile financiar sau organizatoric, Buzău abordează jucători cu greutate de la adversari, cu promisiuni salariale de Superligă. Cum lotul Chindiei s-a subțiat numeric și valoric, lucru resimțit la primele amicale ale iernii, orice altă reziliere importantă poate costa scump. Motiv pentru care se pregătesc noi plăți către jucători, dar se și negociază câteva transferuri. Din păcate, s-a accidentat și Andrei Marc, de unde experimentele lui Longo din jocurile test, la fundașii centrali, unde au fost folosiți Cornel Dinu, Plămadă, Fedele, Ioniță și Cristea.

Mai pot fi atrași bani din transferul lui Aioani!

Conform președintelui Lorin Petrescu, se fac eforturi ca până la finalul lunii februarie să fie închise toate litigiile, dar și restanțele salariale către jucători. Probleme asemănătoare sunt în tot fotbalul românesc, din SuperLigă și până în eșalonul trei, unele cu mult mai mari decât la Târgoviște. Chindia se va baza în perioada următoare și pe banii din transferul lui Aioani, 120.000 de euro la prima strigare. Atenție și la contribuția de solidaritate (5% din indemnizația de transfer), care mai poate aduce în contul clubului peste 12.000 de euro!

Notă: Întrebare: Chiar nu se poate renegocia cu Golofca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here