Chindia merge la barajul pentru Liga 1! Să strângem rândurile, să luptăm împreună!

3395

Dacă ne raportăm la rezultate, Chindia e pe drumul bun, cu șapte meciuri fără înfrângere și sigură că va susține barajul de promovare în Liga 1, cea mai importantă performanță din ultimii 20 de ani. Dacă ne raportăm la joc, nu e chiar celor dorit pentru a trece și de marile meciuri din 9 și 13 iunie. Cel puțin acestea sunt impresiile celor care au urmărit echipa în returul din 2018, întrucât noi nu am văzut nici măcar un meci pe viu. Nu e deloc simplu să iubești o echipă, dar să nu mai mergi la jocurile ei. Indiferent de situație, de oamenii care o conduc și de problemele întâmpinate, Chindia va rămâne numărul 1 în opțiunile noastre sportive. Este echipa sufletului nostru și vom scrie despre ea, dovadă că nu am sărit nici măcar o cronică de meci. Însă, câtă vreme în conducerea clubului se află Ciprian Iugulescu, în prezent director sportiv, am luat decizia de a sta departe de stadion. Nu am scris nici 10% din informațiile pe care le avem din perioada în care acesta a manageriat Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, pentru că nu dorim să facem rău. În schimb, e forma noastră de protest la adresa persoanelor care au acționat în perioada 2008-2016 la CSM. Chiar dacă unele pozează în profesioniști și oameni de performanță, imaginea din spatele oglinzii nu e la fel de frumoasă. Sunt ani buni de când ne documentăm, stăm foarte bine la acest capitol.

Oamenii vin și pleacă, Chindia merge mai departe!

Chindia nu înseamnă însă Ciprian Iugulescu, iar noi nu credem că apariția lui în club a propulsat-o la baraj. Îi cunoaștem foarte bine potențialul profesional. La Chindia sunt trei persoane responsabile, care duc greul: președintele Marcel Ghergu, antrenorul principal Nicu Croitoru și contabilul Constantin Dumea. Dar mai sunt și alții care își fac treaba în dreptul lor. Câtă vreme cei trei vor rămâne împreună, va exista o stabilitate. Numai că, la finalul sezonului, indiferent dacă se promovează sau nu, se va încerca un asalt asupra clubului. Chindia a devenit o țintă, o miză, un instrument sportiv pentru un grup de interese, de care unii de prin curte nu sunt străini. SportImpact.ro va rămâne alături de Chindia Târgoviște și ia în calcul o susținere puternică pentru meciurile de baraj. Oamenii vin și pleacă, Chindia merge mai departe. Chindia poate să promoveze luna viitoare în Liga 1. O vom ajuta!

Chindia Târgoviște – CS Afumați 2-1

Au marcat: Cherchez 21-pen, Stoica 65 / Olariu 51

Chindia: Aioani – Martac, Ciobotariu, Acasandrei, Dumitrașcu – Neguț (90+2 Atanase), Pencea, Rogoveanu, Stoica (82 C. Dinu) – Florea (78 Nisipeanu), Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Afumați: Marinescu – Onea, Robicek, Patriche, Perju – Buzea, Olariu – Burlacu (77 Ciochină), Buduroi, Vasile – Mitu (68 Manole). Antrenor: Vasile Neagu.

Explicație foto: Bucuria ultimei promovări, în Liga a 2-a (2015). Să trecem la nivelul următor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here