Document exploziv! Cazul Iliescu – Tronaru poate îngropa AJF-ul lui Tudor

2788

Joi a fost convocată Comisia de Apel din cadrul AJF Dâmbovița, pentru a judeca memoriul echipei Progresul Mătăsaru, în speța cu Olimpicii Ulmi. Mihăiță Ene, președintele primei formații, a formulat o contestație în dreptul lui Andrei Iliescu și Iulian Tronaru, considerând că au fost transferați neregulamentar de la Flacăra Moreni. „Țuchi” a promis dezvăluiri grele pe subiect și a început să umble la sertarul cu acte. „Am document de la Federația Română de Fotbal, din care reiese că fișele lui Andrei Iliescu și Iulian Tronaru au fost ridicate pe data de 28 august. Dorin Nistor recunoaște acest lucru, iar jucătorii sunt înregistrați pe 17 august la AJF Dâmbovița!!! Ei au forțat lucrurile, ca să-i poată folosi în prima etapă, pe 19 august, cu Ungureni, aveau ambiție să-i bată, ca între vecini”.

Nistor recunoaște autenticitatea documentului

„A fost și Tudor când s-a judecat joi. Iar după ce s-au terminat ședințele la Apel și la Disciplină, s-au închis la el în birou. O să merg oricum la federație și nu voi fi singurul. Cei de la Comisia de Apel nu au vrut să-mi dea nicio hârtie. I-am spus președintelui de comisie, Viorel Orbeci, să scrie în procesul verbal că refuză să-mi dea orice fel de document sau că cei de acolo nu cunosc regulamentul. N-au vrut să scrie, stăteau cu capul în pământ. Mi-au arătat o hârtie semnată de Tudor Emil, prin care Comisia pentru Statutul Jucătorului avea o împuternicire de la președintele AJF să facă toate cele. Ce argumente să le mai aduc, dacă un jucător nu poate să fie legitimat fără fișă? Este un fals, iar Olimpicii Ulmi trebuie să piardă toate meciurile, pe sesizarea comisiilor”, au continuat mărturisirele lui „Țuchi” Ene. Rămâneți pe SportImpact.ro, pentru că am descoperit noi jucători cu dublă legitimare sau care evoluează pe alte licențe. Unii sunt chiar vizibili, de la cluburi importante din fotbalul dâmbovițean.

P.S. Dorin Nistor a recunoscut că documentul care a ajuns în posesia noastră este autentic și că a solicitat federației fișele jucătorilor Iliescu și Tronaru, în numele AJF Dâmbovița, pe 28 august a.c.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here