Mizerabil! Mesaj transmis de Ciprian Iugulescu, prin intermediul unui prieten „jurnalist”! „A zis să îi s… p…”

3315

(Acest articol a provocat reacții necontrolate, fiind bombardați cu mesaje de amenințare, șantaj și intimidare, pe care le vom pune la dispoziția organelor de cercetare penală. Între timp, și alte persoane, mulți oameni de sport, ne-au sesizat că sunt victimele unor practici murdare, urmând să se alăture demersului nostru!!!)

La Chindia Târgoviște s-au pripășit câțiva indivizi cu apucături și limbaj golănești, care nu fac cinste unui club cu o asemenea rezonanță și cu șanse reale de a promova în Liga 1. După meciul de sâmbătă după-amiază, cu CS Afumați, directorul sportiv Ciprian Iugulescu (foto stânga) ne-a transmis un mesaj mizerabil, prin intermediul unui prieten care deține un site de sport local. „Trebuie să-ți transmit un mesaj din partea lui Ciprian Iugulescu. A zis să îi s… p… Iar nea Ion este de aceeași părere”. Probabil se referă la Ionel Pitaru, însă nu avem o certitudine. Cert e că „jurnalistul” și-a permis să vorbească în numele conducătorului de la Chindia, care a și publicat o declarație a lui Iugulescu după victoria cu Afumați. L-am contactat pentru explicații pe directorul sportiv al Chindiei, însă a refuzat dialogul telefonic.

Ce e golănia asta la Chindia, Marcele?!

L-am informat pe Marcel Ghergu (foto dreapta), președintele clubului Chindia, despre jignirile primite, și așteptăm să ia măsurile corespunzătoare. Nu este prima dată când președintele Chindiei închide ochii atunci când ni se aduc jigniri și amenințări. Un fost angajat al clubului l-a identificat ca martor, într-o plângere depusă la Poliție, la discuția în care antrenorul secund Sică Bârdeș propunea o sumă de bani, pentru a ni se aplica o corecție fizică. Apoi, același Sică Bârdeș a instigat galeria, la un banchet, să ne adreseze injurii, după ce ne-a agresat în mai multe rânduri la stadion. Mai departe, unul dintre angajații de la stadion ne-a măscărit și amenințat după un meci din sezonul trecut, fără ca vreunul dintre cei indicați să suporte vreo sancțiune. Dacă nici acum nu se vor lua măsuri, Marcel Ghergu ar face bine să părăsească clubul Chindia! E clar că vom sesiza și organele responsabile. Și alte persoane s-au plâns de jignirile și amenințările primite prin intermediul rețelelor de socializare, punându-ne la dispoziție mai multe dovezi.

Notă: Pentru cei care nu cunosc anumite lucruri, le recomandăm un articol publicat de Gazeta Dâmboviței, pe 6 octombrie 2015. Click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here