Chindia mai are 12 jucători sub contract! Poziția președintelui Marcel Ghergu este nesigură

2412

Vacanță scurtă pentru Chindia Târgoviște, care trebuie să se miște rapid, peste o săptămână debutând într-o nouă ediție de campionat, printr-o deplasare la Iași. În acest moment, 12 jucători mai sunt sub contract cu gruparea roș-albastră, după ce mulți au părăsit echipa ori au ajuns la finalul înțelegerilor. Diallo a semnat cu FC Universitatea Craiova, Bic a revenit la CS Universitatea Craiova, care vrea să-l trimită la Mediaș, Dangubic a plecat și el, Iustin Popescu nu mai vrea să stea pe bară, Florea, Rață, Pițian, Benga, Ivancic, Yameogo, Negrea, Barbu, Piftor, Dinu Moldovan sunt liberi de contract. În timp ce unii și-ar dori să continue la Chindia, alții negociază destinații noi. Sunt și din cei care refuză să mai lucreze cu actualii conducători.

Săndoi continuă la Chindia

Situația nu e clară nici în privința conducerii executive, a cărei activitate va fi analizată zilele următoare. Chiar dacă echipa a evitat retrogradarea, după barajul susținut cu CS Mioveni, asociații nu sunt prea încântați de faptul că s-a terminat pe ultimul loc în Liga 1. Poziția președintelui Marcel Ghergu este nesigură, factorii decizionali importanți luând în calcul intervenții pe structura executivă a clubului. Sigur de post este antrenorul Emil Săndoi, care și-a îndeplinit obiectivul în viziunea președintelui Ghergu, evitarea retrogradării. În situația dată, parteneriatul contractual se prelungește și pentru noul sezon.

S-au promis prime înaintea barajului

Pentru a-i stimula pe jucători în dubla din barajul cu Mioveni, conducerea executivă a promis un bonus financiar, în cazul menținerii în Liga 1, mai ales că primele de victorie s-au dezactivat, câtă vreme echipa a ocupat locuri retrogradabile. Asociații nu sunt la fel de convinși că jucătorii și conducătorii Chindiei ar trebui premiați, după ce au terminat pe ultimul loc în prima divizie, cu obiectiv îndeplinit prin mărirea numărului de echipe, de la 14, la 16. Sport Impact va prezenta în perioada următoare mai multe informații în exclusivitate privind Chindia Târgoviște și viitorul stadionului „Eugen Popescu”.

Sursa foto: Eduard Gabriel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here