Chindia continuă să spere! Victorie la scor cu Alexandria

806

Meciul a început abrupt, cu dubla ocazie a lui Omoh, și cu dubla intervenție a lui Iustin Popescu, portar cu o prestație de nivel mare. Răsdan (17) nu a fost nici el departe de țintă, cu o execuție din afara careului, iar Chindia trebuia să reacționeze, pentru a nu-și complica situația. A făcut-o rapid, printr-o fază simplă: centrare Zivkovic la colțul lung, finalizată de Fedele (20). Pericolul a revenit la poarta lui Iustin, atent la șuturile lui Călin (26) și Omoh (36). Matteo (45+2) și-a mai făcut o dată datoria, marcând dintr-o lovitură liberă de la 25 m. Partea secundă a debutat la fel de fierbinte, cu penalty acordat pentru vizitatori, după un duel între Cornel Dinu și Dodoi. Omoh a trimis puternic, însă Popescu (49) a fost în zi mare și a salvat din nou. Imediat s-a făcut 3-0, pe reușita lui Zivkovic (50), elegantă, cu lob peste portar. Jocul a continuat la fel de spectaculos, cu faze importante la ambele porți. Iustin a refuzat golul și în minutul 51, Yameogo (82) a ratat cu poarta goală, iar Dodoi (87) a căutat reușita de onoare a oaspeților, din lovitură liberă. Robert Moldoveanu și-a dorit mult să marcheze, însă a irosit două oportunități (65 și 88). Victorie clară pentru Chindia, care continuă să spere la un loc în play-off. Șansele sunt reduse, iar ele depind în mare măsură și de rezultatele indirecte.

Caseta tehnică

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.500. Marcatori: Fedele (20, 45+2), Zivkovic (50). Arbitri: Marius Bădoiu (Craiova) – Gabriel Boncz (Făgăraș), Marius Bărbulescu (București). Rezervă: Arthur Răcoare (Curtea de Argeș). Observatori arbitri: Cristian Sava (Bacău), Cristian Petrean (Hunedoara). Cartonaș galben: Marquez (74).

Chindia: I. Popescu – Cojocaru (70 R. Romeo), Cristea, C. Dinu, Memolla (84 Ioniță) – Fedele (84 Iorga), Tache (56 Boțogan), Bogaciuc – Pesic, Zivkovic (70 Matiș), Moldoveanu. Antrenor: Diego Longo.

Alexandria: Cristică – Cană, Avram (46 Perez), Lumbu, Nedelea – Călin (55 Maxim), Răsdan (55 Desabato), Marques, Jerdea (46 Yameogo) – Omoh (55 Răducan), Dodoi. Antrenor: Eugen Trică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here