Chindia are orgoliu cu liderul lui Alexa! Trofeul de campioană a Ligii a 2-a nu rămâne la Călărași

2387

În ciuda mai multor absențe, Chindia și-a dorit enorm să nu piardă pe terenul liderului Dunărea, pentru ca echipa lui Dan Alexa să nu sărbătorească la Călărași titlul de campioană a Ligii a 2-a. Plus că un eșec ar fi picat rău înaintea meciurilor de baraj, așa că a ieșit o remiză albă, cu puține faze importante. Formația târgovișteană va termina pe locul 3, cu 75 de puncte, și va susține un baraj de promovare în dublă manșă, pe 9 și 13 iunie, cu echipa care va termina pe locul 6 în play-out, la Liga 1. În acest moment se cunosc patru dintre echipele retrogradate din eșalonul secund, Știința Miroslava, Foresta Suceava, ASA Tg. Mureș și Olimpia Satu Mare, urmând ca a cincea să se stabilească dintre Pandurii Tg. Jiu, Metaloglobus București și Dacia Unirea Brăila. Dunărea Călărași și AFC Hermannstadt au promovat în prima divizie.

Dunărea: Lungu – Țenea, Dobrosavlevici, Pușcaș, Tomozei – Kanda (78 Doman), Cristea, Iacob, Pană (85 Rus) – Al. Stoica (78 Preoteasa), V. Alexandru. Antrenor: Dan Alexa.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Neguț, Pencea, Rogoveanu, C. Stoica (79 Nisipeanu) – Florea (85 Neicuțescu), Cherchez (89 Jurj). Antrenor: Nicu Croitoru.

Foto captură Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here