Cherchez rezolvă din penalty! Chindia a tremurat puțin cu ACS Poli

2123

Viorel Moldovan a declarat la finalul meciului cu ACS Poli că nu s-a bucurat niciodată mai mult pentru o victorie (1-0), de când este antrenorul Chindiei. „Moldobut” a evaluat corect creșterea de formă a echipei lui Vivi Răchiță, care s-a predat destul de greu lângă Turn. Diferența pe tabelă s-a făcut în prima repriză, când Florea a obținut un penalty din duelul cu Calugher, iar Cherchez (18) a transformat precis, în dreapta lui Moldovan. Gică (40) putea și el să puncteze spre finalul reprizei, însă mingea lobată a lovit transversala. În partea secundă s-a jucat un fotbal modern, cu ocazii la ambele porți, mai multe și mai mari de partea Chindiei. Cherchez (59) a trimis în bară, Valentin Alexandru și Gică Florea l-au luat la țintă în aceeași fază pe Dinu Moldovan (71), care a blocat apoi în situații dificile, la Leca (77) și Șerban (79). Timișorenii au fost și ei aproape de gol, la execuțiile lui Țîgîrlaș (61) și Sidorenco (75), care au ocolit de puțin cadrul porții. Succes important pentru Chindia, din nou pe poziția secundă, direct promovabilă.

Chindia Târgoviște – ACS Poli Timișoara 1-0 (1-0)

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.500. A marcat: Cherchez (18-pen). Au arbitrat: Vlad Băban (Iași) – Ciprian Iovu, Iulian Brânză (ambii Botoșani). Observatori FRF: Ion Olteanu (București), Dorinel Dincă (Călărași).

Chindia: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Neguț, Novac, L. Mihai, Șerban (80 Mihaiu) – Florea (82 Rață), Cherchez (66 V. Alexandru). Antrenor: Viorel Moldovan.

ACS Poli: Moldovan – Țîgîrlaș, Paramatti (61 Bilia), Uyi, Olteanu – Munteanu (70 Chemin), Calugher – Bădăuță (57 Golda), Buzan, Manolache – Sidorenco. Antrenor: Valeriu Răchită.

Foto Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here