Catană mizează pe lupii tineri! „Am creionat echipa, nu e nimeni peste 40-45 de ani

1372

După ce am prezentat cluburile care îi vor propune pe candidații pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, vom oferi informații legate de colaboratorii acestora. Cristian Catană a ales să vorbească în termeni generali despre echipa lui, evitând să pronunțe nume. E o abordare discretă, în nota în care s-a mișcat până acum. Am creionat echipa și este una tânără. Nu e nimeni peste 40-45 de ani. La nivelul comisiilor nu m-am decis, e prematur. În primul rând trebuie respectat statutul, așa că vor fi numite aici numai persoane care se încadrează conform regulamentului. La nivelul arbitrajului să știți că iau în calcul și continuitatea (n.r. președintele CJA Dâmbovița este Ioan Negoescu). Proiectul meu va fi bazat pe nemulțumirile echipelor, iar reprezentanții lor să voteze ce cred că e mai bine pentru ei.

Nu are emoții în privința validării dosarului

Catană spune că nu are emoții legate de validarea dosarului, după ce AJF Dâmbovița a solicitat Federației Române de Fotbal un punct de vedere privind dreptul lui de candidatură.Am parcurs criteriile pentru depunerea dosarelor și nu mi se interzice să candidez. Nici nu cred că o să depun hârtia pe care o am de la federație, pentru că îmi fac dosarul după cerințele statutului. Numai în cazul în care voi fi contestat o voi prezenta. Nu am nicio problemă că AJF Dâmbovița a solicitat un punct de vedere oficial în cazul meu. Sunt sigur că federația va răspunde în aceeași notă ca și dumneavoastră. Eu zic că am dreptul să candidez. Nu am reacționat nici când am fost atacat și nu o să atac persoane pentru o funcție. Rămânem oameni și înainte de alegeri, și după alegeri. Suntem în 2020 și trebuie să ne comportăm civilizat. Vom prezenta informații și despre echipele celorlalți candidați anunțați, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu.

Notă: În contextul în care campaniile electorale la nivel politic abundă în denigrări, noi milităm pentru o competiție decentă în plan fotbalistic. Nu vom acorda atenție atacurilor deviante și vom ignora comentariile care folosesc un limbaj colorat. E momentul zero în fotbalul dâmbovițean și trebuie reconstruit pe un fundament sănătos. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here