Nicu Croitoru se alătură lui Prisăcaru! „Este un om de echipă și va avea în spate o echipă de oameni valoroși”

1657

Aspiranții pentru poziția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița au acceptat propunerea de a desemna un susținător pentru a participa la ediția de luni a emisiunii Sport Show, pe Columna TV. Nicu Croitoru, un antrenor foarte respectat și apreciat, a vorbit în favoarea lui Ciprian Prisăcaru. Pentru Cristi Catană a pledat Alexandru Filip, cu prezențe în fotbalul divizionar atât ca fotbalist, inclusiv la Liga 1, cât și ca arbitru. Despre Florin Tuiu a vorbit foarte frumos venerabilul Vasile Constantin, un sufletist care ține viu fotbalul la Titu. Vom prezenta opiniile tuturor și vom începe cu Nicu Croitoru, antrenorul cu cel mai lung mandat pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște, întins pe patru sezoane. Acum pregătește în paralel pe FC Pucioasa, în Liga a 3-a, și juniorii republicani ai Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

„Are experiență managerială și expertiză”

„Cred că această activitate trebuie condusă de cineva care vine din fenomen, care are experiență managerială și expertiză. Ciprian Prisăcaru a făcut parte din această organizație, a fost antrenor la Clubul Sportiv Școlar, are Licența A, a descoperit jucători precum Mihai Bălașa sau Laurențiu Corbu, apoi a activat ca arbitru. El este cel care a înființat clubul Kinder, a condus Clubul Sportiv Târgoviște, a fost manager la Clubul Sportiv Municipal și este manager la Complexul Turistic de Natație. Pe de altă parte, e și un om cu experiență în administrație, dovadă că a fost viceprimar sau primar interimar la nivel de Târgoviște, dar și director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. Să știți că nu întâmplător am ales să vin imediat alături de Ciprian Prisăcaru. Știu că a demonstrat în timp că are capacitatea necesară de comunicare și deține pârghiile necesare pentru a dezvolta parteneriate la nivel de Consiliul Județean Dâmbovița sau Ministerul Tineretului și Sportului”.

„Este un om cu relații la nivel de FRF și la alte nivele”

„Ciprian Prisăcaru este un om de echipă și va avea în spate o echipă de oameni valoroși, buni cunoscători ai fenomenului, iar unii dintre ei am înțeles că activează la nivel înalt. Este un bun comunicator și are capacitate de analiză și de decizie. Prin funcțiile pe care le-a ocupat de-a lungul timpului discutăm despre un om cu relații la nivel de FRF și la alte nivele. Suntem la un moment în care trebuie să venim cu niște proiecte fezabile, care pot fi puse în practică. Trebuie venit în sprijinul echipelor și atrași oamenii care să le susțină. Fotbalul județean este un fenomen destul de complex, cu probleme complexe, și avem nevoie de oameni cu experiență managerială, care să cunoască arta conducerii și care să aibă în spate o echipă puternică. E nevoie de cunoștințe și pe partea de legislație, chiar și la nivel de politică, deci e nevoie de oameni care să atragă finanțare și din aceste surse”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here