Alex Filip merge cu Catană! „Are bune intenții și știe foarte bine fenomenul fotbalistic județean”

1761

Cristian Catană și-a depus încă de marți dimineață dosarul pentru candidatura la funcția de președinte al AJF Dâmbovița, după care l-au urmat Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu. Până miercuri, la miezul zilei, mai pot apărea competitori, după care dosarele vor fi evaluate la nivelul unei comisii formate din Ionel Pitaru, Mihăiță Ene și Sandu Dragomir. Unele dintre ele complicate, motiv pentru care era indicat ca din comisie să facă parte și persoane cu pregătire juridică sau cel puțin cu studii superioare. În plus, printre ele se regăsesc inclusiv indivizi care au încălcat regulamentele în mod repetat, care au lovit arbitrii și care nu au probitate să evalueze dosarele unor candidați mult superiori la nivelul pregătirii profesionale. Așa cum am anunțat, ne oprim astăzi la Alexandru Filip, cu un CV interesant ca fotbalist (convocări la loturile naționale de juniori, prezențe în Liga 1) și arbitru (delegări la Liga a 3-a), cel care l-a susținut pe Cristi Catană în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV.

Cristian Catană reprezintă cea mai bună variantă

* „Cristian Catană reprezintă cea mai bună variantă, chiar dacă are niște contracandidați serioși, oameni cu valoare, oameni pregătiți. Am încredere în Cristi, îi cunosc intențiile, îl cunosc ca om și consider că este favorit. Știu câțiva dintre băieții din echipa lui, am lucrat cu unii dintre ei și pot să vă spun că sunt bine pregătiți, cu intenții bune. Mai departe îl las pe Catană să spună despre echipa lui, iar oamenii să aleagă pe cine consideră cel mai potrivit să conducă AJF Dâmbovița.

E apropiat de reprezentanții echipelor

* Poate cei care candidează au avut în viață și decizii neinspirate, care au lăsat niște urme. Cristi a fost la o vârstă mai fragedă și nu a văzut anumite lucruri destul de limpede. Important e să mergi mai departe și să înveți din greșeli. Iar eu văd în el un om cu bune intenții, un om care a ținut să cunoască problemele oamenilor, a mers în teritoriu, iar asta dovedește că-i pasă și că e apropiat de reprezentanții echipelor. Eu sper să fie Cristi Catană noul președinte, pentru că știe fenomenul, știe problemele mărunte din fotbalul județean, dar și pe cele de la nivel mai înalt. Dacă există bună intenție și colaborare, nu are cum să nu se rezolve ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here