Avertismentul lui Nelu Radu: „Atenționez AJF Dâmbovița să se potolească”!

1959

Derby-ul începutului de an din fotbalul județean, dintre Gloria Cornești și Unirea Răcari, s-a încheiat cu victoria trupei lui Nelu Radu, care s-a impus grație reușitei lui Florentin Nicolae. Astfel, echipa din Cornești a făcut un pas important spre un nou titlu de campioană județeană, s-a distanțat de Unirea Răcari la 8 puncte și a rămas în luptă doar cu Recolta Gura Șuții, echipă care este la trei puncte în spatele Gloriei. Finanțatorul echipei din Cornești, Nelu Radu, a transmis că echipa lui a meritat victoria și spune că cel mai probabil, până la meciul cu Gura Șuții, campionatul va fi decis. Acesta a dorit să transmită un mesaj și conducătorilor Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

„Gura Șuții e mai presus de lege și de regulament!”

„A fost o victorie muncită, din punctul meu de vedere a fost o victorie meritată. Felicit echipa gazdă, a luptat, putea obține ceva, dar cred că noi am fost echipa mai determinată, mai puternică, ne-am dorit într-adevăr victoria. Cred că am stăpânit jocul, am avut mai multe ocazii, am avut un 11 metri clar. Eu cred că până la meciul cu Gura Șuții se va decide campionatul, nu cred că echipa mea se va împiedica pe undeva. Cred că nu o să aibă parte mereu de arbitraje favorabile, atenționez  AJF-ul să se potolească, să nu mai facă gafe, să nu creadă că suntem proști și numai Gura Șuții e mai presus de lege și de regulament, să dea arbitri imparțiali și nu made in Gura Șuții. O să solicităm brigadă din alt județ sau în niciun caz arbitri de casă ai celor de la Gura Șuții”, a spus Nelu Radu pentru fotbaljudetean.info.

Ionică a fost demis

Eșecul de sâmbătă a produs mutări importante la Unirea Răcari, Marinică Ionică a fost demis din funcția de antrenor principal, locul lui fiind luat de Augustin Voinea. În plus, un jucător venit în vara trecută la echipă, Valentin Funieru, și-a reziliat contractul.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here