AJF Dâmbovița are purtător de cuvânt! Nu e deghizat, dar poartă mai multe măști

2091

Florin Tuiu a fost desemnat de Comitetul Executiv să reprezinte AJF Dâmbovița în relația cu presa. Consilier juridic la Primăria Titu, Tuiu este singurul vicepreședinte ales al asociației prezidată de Tudor Emil. Acesta a oferit informații despre prima ședință a noului Comitet Executiv și a promis că reprezentanții presei vor avea deschidere din partea AJF. „S-a votat în unanimitate ca funcția de secretar general să fie ocupată de Cristi Catană, iar Septimiu Burtescu a fost numit președinte al Comisiei Județene de Arbitri, aici existând o abținere, a lui nenea Ionașcu (n.r. Dragomir Piciu Ionașcu, antrenor Voința Valea Voievozilor), care a avut, așa, o revelație. Comitetul de Urgență va fi format din domnul președinte Tudor, subsemnatul și Junghie Valentin, până se alege al doilea vicepreședinte. Acesta este Comitetul Executiv validat, iar al doilea președinte va fi votat la prima Adunarea Generală. La următoarea ședință se va stabili structura noilor comisii, iar Burtescu va prezenta echipa cu care va lucra la CJA. Mă abțin la situația lui Pitaru, ca reprezentant al echipelor de copii și juniori în Comitetul Executiv. Eu știam că îndeplinește condițiile, nu am cunoscut că ar fi incompatibil. Nu e incompatibilitate, din moment ce a fost propus și ales, votat. Finala județeană a Cupei României se va disputa la Titu”.

Petruța: „Varianta Pitaru Ion – președinte al CJA, ar fi fost mai de succes!”

Impresia noastră este că Ionel Pitaru a picat într-o cursă întinsă de Tudor Emil, care l-a expus prin această poziție, oferindu-i o funcție măruntă în Comitetul Executiv. Pe care ar fi putut să o ocupe fără incompatibilitate, ca șef al arbitrilor dâmbovițeni. „Analizând ședința de joi a arbitrilor, cred că varianta Pitaru Ion – președinte al CJA, ar fi fost mai de succes. Nu e timpul trecut. Îl așteptăm <<să dea milităria jos din pod!>>”, a punctat Petruța Iugulescu, urmând să vă prezentăm și alte reacții interesante ale acesteia.

Ce declara Florin Tuiu într-un trecut nu foarte îndepărtat

* „Cer public demisia de onoare a celor care apar în acest scandal al deghizaților si ocupă poziţii importante în cadrul asociaţiei, precum Cristian Catană sau Cristi Grigoraşcu. L-am iubit pe Catană ca şi pe copilul meu, avea un culoar bun pentru preşedinţia AJF Dâmboviţa, nu înţeleg ce a fost în capul lui! Mai solicit de urgenţă convocarea Comitetului Executiv, pentru că este o pată imensă pe imaginea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care şi aşa nu era foarte bună. Nu înţeleg de ce domnul Tudor Emil nu a avut până acum o astfel de iniţiativă sau de ce domnul Ioan Negoescu lasă lucrurile aşa! Nu am cunoştinţă dacă domnul Tudor avea informaţii despre asemenea practici, însă pentru ce nu intervine cu măsuri? Părerea mea este că asemenea fapte se întâmplau de mai multă vreme şi că unii dintre ei au mai fost acolo. Aşa nu se mai poate continua, trebuie intervenit de urgenţă! Să spunem lucrurilor pe nume, ştim cu toţii ce se întâmplă inclusiv la nivelul comisiilor, cu multe decizii uluitoare, care au fost întoarse de federaţie. Să nu uităm cum a fost îndepărtat de la arbitri Liviu Gligoras, un om de morală. Spre exemplu, eu nu am fost de acord nici cu schimbarea Petruţei Iugulescu de la conducerea arbitrajului dâmboviţean. Mă repet, în calitate de vicepreşedinte al AJF Dâmboviţa, solicit convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv şi luarea măsurilor ce se impun!” – ianuarie 2017.

* „Nu eram hotărât să candidez, însă m-au sunat reprezentanţii mai multor echipe, să-şi exprime indignarea faţă de ce se petrece în fotbalul judeţean, unde este nevoie de o schimbare majoră. E inadmisibil ce se întâmplă la această asociaţie! Constat că Ioan Negoescu şi-a luat o vacanţă şi a dat o fugă pe acasă, unde face pe preşedintele de arbitri. Cum să-i primeşti la testări pe Cristi Catană, Laurenţiu Nicolae şi Marian Mălău, ţinând cont de situaţia lor din Dosarul Deghizaţilor? E inadmisibil! Îmi pare rău pentru Catană, a arbitrat cu băiatul meu, însă şi-a făcut-o cu mâna lui. M-am uitat la un meci arbitrat de el iarna trecută în Antalya şi mi s-a făcut mie ruşine! Oricum, Cristi nu cred că va candida, după ce Tudor i-a prelungit mandatul de secretar. În schimb eu o voi face, pentru că aşa nu se mai poate continua la AJF Dâmboviţa” – martie 2018.

Foto Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here