Pucioasa bate pe Ziduri! Flacăra, remiză cu Gura Șuții

911

Pauza competițională este aproape de final pentru Flacăra Moreni și FC Pucioasa. Gabriel Paraschiv și Sică Bârdeș încearcă să pună la punct ultimele detalii înainte de startul jocurilor oficiale din 2023. Cele două echipe fac parte din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, ambele fiind implicate în lupta pentru play-off. Flacăra este mult mai aproape de o clasare în top 4 la finalul sezonului regulat, însă și Pucioasa păstreză șanse matematice, înainte de ultimele trei etape. În prima rundă din 2023, Flacăra Moreni stă, în timp ce trupa lui Bârdeș evoluează pe teren propriu cu ultima clasată, Muscelul Câmpulung.

Flacăra a remizat cu Gura Șuții

Sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Moreni, echipa pregătită de Gabriel Paraschiv a întâlnit liderul campionatului județean, Recolta Gura Șuții. Formația morenară a arătat bine în prima repriză, reușind să conducă la pauză cu 2-0, grație golurilor semnate de Iulian Drăgan și Dragoș Cernea, ultimul din penalty. Oaspeții au schimbat soarta jocului în partea secundă, când au reușit să egaleze, ba chiar au avut și alte ocazii importante de a marca. În acest moment, Flacăra nu are programat un alt joc de pregătire pentru finalul acestei pauze competiționale, însă cel mai probabil se va încerca organizarea unui ultim meci amical, înainte de reluarea Ligii a 3-a.

Două victorii pentru Pucioasa

În finalul acestei săptămâni, FC Pucioasa a disputat două jocuri de pregătire. Echipa pregătită de Sică Bârdeș a învins pe Bradul Moroeni cu 2-1, grație reușitelor semnate de Marina și Tolea, golul oaspeților fiind marcat de Răducu. Fotbalistul echipei oaspete, dar și Marina, au marcat din lovituri de pedeapsă. Echipa din Pucioasa a jucat și cu Roberto Ziduri, formație ce are obiectiv promovarea în Liga a 3-a, la finalul acestei stagiuni. Elevii lui Bârdeș s-au impus cu 3-1, golurile fiind reușite de Tolea, Mihai și Niță (ultimul autogol). Golul de onoare al echipei din Ziduri a fost marcat de Cristi Cherchez. La finalul săptămânii viitoare, Pucioasa evoluează în deplasare, la Unirea Bascov, în ultimul meci de pregătire din această pauză competițională.

Foto: Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here