A luat foc județul! Mesaje de susținere pentru Cristi Catană și de atac la adresa lui Tudor Emil

4770

Vestea că președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil, a vrut să-l doboare pe secretarul Cristi Catană (foto) prin pumnul Comitetului Executiv, a stârnit un adevărat cutremur la nivelul fotbalului județean. SportImpact.ro a selectat câteva reacții din partea celor care au ținut să-și exprime public un punct de vedere pe subiect.

Dan Negriloaia (finanțator Roberto Ziduri, Liga a 4-a): „Tudor ar trebui să-i lase pe cei tineri să se ocupe de fotbal. Nu am nimic personal cu dumnealui, însă văzând atâtea nereguli, cred că ar fi cazul să lase pe altcineva să se ocupe de AJF. E momentul să se retragă și spun asta fără a avea ceva personal cu domnul Tudor. S-a ajuns la o groază de nereguli. Am greșit, plătesc și eu. Eu cred în Cristi Catană ca e un viitor bun conducător și e o greșeală să-l îndepărteze din AJF. Omul chiar își face treaba”

Mihăiță Ene (președinte Progresul Mătăsaru, Liga a 4-a): „Tudor a vrut să-l facă pe Catană pe la spate. Mă bucur că oamenii s-au sesizat și nu au mai stat drepți în fața lui. Nu mă așteptam ca Tudor să mai aibă tupeul să candideze. E incredibil!”.

Daniel Ivan (fost finanțator Libertatea Urziceanca): „Domnul Tudor nu se lasă până nu distruge fotbalul dâmbovițean și îmi pare rău pentru ce se întâmplă. Așa ceva nu se poate decât la Dâmbovița! Eu îl susțin pe Cristi Catană și nu m-a ajutat vreodată la Urziceanca cu ceva”

Daniel Micu (conducător, Unirea Răcari, Liga a 5-a): „Rușine! Tudor ține cu dinții de scaun. Cum l-a simțit în coaste pe Cristi Catană, cum vrea să-l elimine”.

Florin Bărăceanu (finanțator, PCM Ungureni, Liga a 5-a): „Dacă Emil Tudor dă în Cristi Catană, dă în majoritatea echipelor care vor să scape de dictator și de gașca lui de hoți. Voi fi dușmanul lui numărul 1 și nu mă las până nu îl văd înlăturat de la șefia AJF Dâmbovița, cu riscul că va face rău echipei mele. Nu mai are mult și zboară cu tot cu scaun, comunistul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here