Viorel Moldovan anunță taifun la Chindia! „Trebuie spart buboiul”

1855

Chindia a obținut o victorie importantă, vineri, pe terenul Astrei Giurgiu (2-1), una dintre formațiile puternice ale primei ligi. Chiar și după acest succes, formația târgovișteană rămâne în zona periculoasă a clasamentului, dar este de apreciat faptul că trupa pregătită de Viorel Moldovan a reușit să câștige ambele partide cu Astra. Deși Chindia a triumfat, iar jocul a arătat ceva mai bine, antrenorul formației târgoviștene a criticat atitudinea unora dintre jucători și a ținut să transmită că vor mai exista modificări în lot, pentru a încerca să salveze echipa de la retrogradare.

Dudea a plecat la Reșița

„Aveam mare nevoie să obţinem ceva aici, contra unui adversar foarte bun. Am făcut un joc consistent, din toate punctele de vedere. Mă deranjează totuşi golul primit pe final de meci. Vreau să construiesc o echipă solidă, de caracter şi pe această cale vreau să le transmit târgoviştenilor că voi schimba faţa echipei total. Am nevoie de oameni de caracter, care să-şi dea viaţa pe teren. Unii dintre ei se vor despărţi de noi. Alţii trebuie să muncească să-şi câştige locul în teren. Când ai fluctuaţii, nu poţi să progresezi. Lucrurile sunt foarte clare din punctul meu de vedere. Să ştiţi că după meciul cu Botoşani am avut din punct de vedere pedagogic un discurs contondent. Trebuia să aibă loc acest discurs, iar dacă sunt bărbaţi trebuie să nu o ia personal, ci să strângă din dinţi şi dea totul pentru echipa asta. Avem nevoie de o schimbare de atitudine, trebuie spart buboiul. Am făcut deja acest lucru şi sunt mulţumit căci băieţii au dat dovadă de caracter”, a spus Moldovan. Alin Dudea a părăsit deja echipa, semnând cu divizionara B, CSM Reșița.

Andone: „Am controlat meciul”

De partea cealaltă, Bogdan Andone a spus că echipa lui a dominat meciul, dar schimbările ofensive pe care le-a făcut au dezechilibrat formația, iar acela a fost momentul care a decis partida. „La 0-0 am făcut schimbări ofensive, riscând puțin. Știam că acest lucru ne va dezechilibra ca echipă. Din păcate, nu am reușit să punem presiune în atac, iar pe fază defensivă am cedat. Acum e obligatoriu să câștigăm meciul de la Sibiu. Suntem pe loc de play-off în momentul de față. Dacă ne impuneam, eram 95% în play-off. Trebuie să rămânem motivați și concentrați. Ne-ar fi ajutat o execuție de-a lui Budescu, normal. Ar fi fost nevoie de un jucător care să facă diferența la astfel de meciuri. Vom vedea și starea fizică a lui Ioniță. Din punctul meu de vedere, am controlat meciul în cea mai mare parte”, a transmis și antrenor Astrei.

* Articol semnat de Cosmin Sava (Jurnal de Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here