Unul din sponsorii Chindiei condamnă mârlănia lui ciprian iugulescu! „E normal să apară măsuri, e firesc!”

4096

„A venit și milogul ăsta la meci?”

Milog (definiție DEX) – Cerșetor (infirm). Persoană care se roagă de cineva, cu insistență, înjosindu-se, pentru a obține ceva. Om infirm, schilod.

Termenul folosit de ciprian iugulescu, directorul sportiv al clubului Chindia, este unul calomnios și mă voi adresa organelor în drept. Vor fi citați ca martori toți cei prezenți, inclusiv colegii jurnaliști, chiar dacă nu au scris nici măcar un cuvânt despre incident. Am anticipat tăcerea lor, iar motivele sunt diverse. În primul rând că se tem. „Familia Iugulescu este prea tare în Târgoviște! Cred că și lui Țuțuianu îi este teamă de ei, la cât este omul de tare! Familia Iugulescu domină sportul dâmbovițean, nu ai ce să le faci”, a comentat George Anghel pe pagina de Facecook.

„Băga-mi-aș p… în mă-sa!”

Mama este singurul părinte rămas în viață, după ce tata s-a stins în ultimele zile ale anului trecut. De ani buni se confruntă cu grave probleme de sănătate, însă rămâne o luptătoare. Are o pensie modestă, foarte modestă, dar toată viața și-a trăit-o demn, chiar foarte demn. Așa ne-a învățat și pe noi, copiii. Să fim demni, în niciun caz milogi. Și vom rămâne demni! Ne-am dedicat studiului și am evoluat corect, am crescut sănătos, prin forțele proprii. Fără tăticu, mămica, unchiu sau verișoru. Iar mama este ca o icoană pentru noi. O icoană pe care o pângărește un păcătos. Să-l judece Dumnezeu, dacă aici, pe pământ, nu-l judecă nimeni!

„A zis să-i s… p…!”

Am primit multe mesaje de susținere și asta mă bucură. În schimb, nu am primit scuze, nici din partea individului și nici a clubului. E interesantă poziția celor care finanțează clubul și care îl plătesc pe acest băiat să ajute Chindia, nu să injure jurnaliști. Și care nu este la prima abatere. „Trebuie să-ți transmit un mesaj de la ciprian iugulescu. A zis să-i s… p…”, ne-a abordat un apropiat de-al lui din presa locală, în luna mai. Directorul sportiv al Chindiei nu a retractat niciun moment, nu și-a cerut scuze, nu a dat socoteală.

Cătălin Mișu: „Nu-mi vine să cred că a existat o asemenea jignire”

Și totuși, de data aceasta, oamenii implicați financiar la Chindia oferă atenție situației. „Eu dazavuez violențele de limbaj și consider că nu au ce să caute într-o lume civilizată, într-un fotbal civilizat. Înainte să se ia măsuri, în primul rând trebuie să-și ceartă scuze, pentru că tăria și calitatea unui om țin de caracter. În sport și în viață trebuie să existe respect. Mai ales în fața presei. Trebuie să le mulțumim jurnaliștilor și chiar să le facem statui, pentru faptul că mediatizează un campionat execrabil de slab. Dacă un angajat de-al meu s-ar fi comportat așa, știa el ce are de făcut, conform regulamentului de ordine interioară, până să ajungă la conducere. E normal să apară măsuri, e firesc. Mie tot nu-mi vine să cred că a existat o asemenea jignire”, s-a exprimat Cătălin Mișu (foto stânga, alături de selecționerul Cosmin Contra și Jerry Gane), patronul Regata, unul dintre sponsorii Chindiei. O să aflați și alte poziții exprimate de oameni cu putere decizională la clubul târgoviștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here