Tudorele, l-ai „dublat” și pe-ăsta? Portarul de la Titu apare pe Facebook la Colonești-Olt și pe site la Bradu-Argeș!

2888

E război total la promovare în Seria Vest a Ligii a 5-a, unde Urban Titu, PCM Ungureni și Flacăra Valea Mare se duelează pe teren, dar și la comisii. Cert e că aceste rivalități scot la iveală lucruri necurate, în care este implicat, din nou, președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. Care l-a făcut nou legitimat pe Drăgușin Alexandru Cristian pentru Urban Titu, pe 24 octombrie 2018, în condițiile în care el apare pe site-ul AJF Argeș, ca jucător al echipei Atletic Bradu (click aici). Doar că nu mai evoluează acolo în acest moment, de unde a fost transferat la Vedița Colonești, în Liga a 4-a din Olt. Drăgușin, care a mai evoluat pentru Titu la Liga a 3-a, chiar apare într-o fotografie postată pe 30 septembrie a.c. pe pagina de Facebook a echipei din Colonești, fișa jucătorului fiind eliberată pe 22 noiembrie de AJF Olt, la solicitarea formației Flacăra Valea Mare. Numai că Tudor Emil l-a făcut bun de joc pentru Titu, ca nou legitimat, în condițiile în care pe fișa jucătorului, de pe site-ul AJF Argeș, apar o mulțime de echipe bifate. Iată că Tudor se implică în continuare în duble legitimări, asta ca să nu-l mai apere Gigi Iordache, Bebiță Istrate și chiar Dorin Nistor. Nu înțelegem pentru ce a mai fost amânat cazul Titu – Valea Mare? În opinia noastră, lucrurile sunt clare. Adică meci pierdut la masa verde de Titu, pe teren a fost 2-0, și penalizarea formației în culpă cu 6 puncte.

(Și) Valea Mare s-a adresat comisiilor federale

E clar că Tudor Emil și-a ales favorita la promovare din Onoare Vest, de vreme ce a ajutat-o direct, prin dubla legimitare la Drăgușin, și indirect, prin „decapitarea” rivalei din Valea Mare, în speța cu Ungureni. Iar amânarea de la Disciplină nu a venit întâmplător. Dan Dobrică, șeful de la Valea Mare, a fost umilit vineri la Apel, care nu i-a mai luat în seamă memoriul, și a depus altul la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. S-a încadrat în termen, întrucât a primit în scris decizia Apelului abia pe 16 noiembrie, chit că speța s-a judecat pe 13. La FRF a ajuns săptămâna aceasta și Voința Crețu, nemulțumită de decizia luată într-o speță cu Viitorul Gura Foii. Chiar dacă în acest moment PCM Ungureni pare poziționată pe turnanta favoritei, va avea emoții mari. Disputa cu Valea Mare se va decide la nivel federal, plus că Viitorul Burduca s-ar putea să-i facă probleme la Apel, care l-a contestat pe Petria Daniel, într-un alt caz care s-a amânat. Ancheta noastră continuă, pentru că foarte multe echipe dâmbovițene folosesc jucători pe fals, cu ajutorul conducerii AJF. Le vom divulga pe rând.

Notă: Solicităm celor de la comisii să aplice regulamentul până la capăt! Adică să suspende jucătorii „vopsiți” pentru o perioadă de doi ani, iar echipele implicate să piardă la masa verde toate meciurile în care i-au folosit.

Foto Facebook: Vedița Colonești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here