Te iubim, Bogoi, dar am bătut noi! Chindia trece greu Pandurii

2208

Adi Bogoi nu a urmărit meciul Chindiei cu Pandurii din balconul casei, ci din înaltul tribunei, și a citit binișor jocul echipei lui Viorel Moldovan. Gorjenii s-au predat greu lângă Turn (1-2), unde au cedat la limită, după un penalty obținut de Florea și transformat superb de Cherchez (45+2). Tot superb a deschis scorul Liviu Mihai (30), printr-un șut din afara careului, însă și reușita lui Vodă (40) a fost una frumoasă, care a copiat-o într-o bună măsură pe prima. Pârvulescu (64) a punctat și el în repriza secundă, gol radiat de arbitri, interval în care am mai notat accidentarea lui Aioani (55) și transversala lui Gică Florea (87). Chiar dacă nu a mai reușit un joc consistent, Chindia și-a atras o nouă victorie, a noua la rând. Important e că seria succeselor continuă, la fel și staționarea în fruntea Ligii a 2-a. Viorel Moldovan și băieții săi și-au atins obiectivul de meci, 3 puncte, înaintea deplasărilor consecutive, la Metaloglobus București și Luceafărul Oradea. O echipă mare câștigă și atunci când prinde o zi mai modestă. Chindia a făcut și spectacol, acum trebuie să adune puncte.

Chindia: Aioani (56 I. Popescu) – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Novac (72 Lungu), L. Mihai – Neguț, Șerban, Cherchez (56 Mihaiu) – Florea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Pandurii: Cotolan – Brînzan, Șendroiu, Vodă, Raiciu (60 Blejdea) – Vasilescu, Tudoran (76 P. Popescu), Pîrvulescu, Draca – Cenaj (80 Lică), Skoric. Antrenor: Adrian Bogoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here