Oferte pentru Gabi Paraschiv! Ce răspuns a dat antrenorul de la Flacăra Moreni

1877

Gabriel Paraschiv este unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul românesc la nivelul cluburilor divizionare, având șase ani consecutivi petrecuți pe banca tehnică a echipei Flacăra Moreni. Formație pe care a preluat-o în Liga a 4-a și alături de care luptă acum pentru promovarea în eșalonul doi. Activitatea lui Paraschiv a atras atenția altor cluburi, care i-au propus noi angajamente, inclusiv în această iarnă. „Există și au existat oferte. Nu le-am luat în calcul și nici nu le iau. Dacă activitatea mea la Flacăra Moreni se va încheia, cu siguranță nu voi renunța la fotbal, pentru că este viața mea și nu am cum să renunț la ceva ce-mi place atât de mult. Îmi doresc ca lucrurile să meargă cel puțin la fel de bine ca și până acum. Suntem pe o pantă ascendentă a rezultatelor, iar din punct de vedere organizatoric, sper ca în iarna aceasta să ne rezolvăm toate problemele. Abia de atunci putem vorbi despre un club care începe să funcționeze așa cum trebuie”, a transmis „Pară” în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Ne-am înțeles cu câțiva jucători”

Paraschiv nu ia în calcul o despărțire de Flacăra, mai ales acum, într-un moment în care echipa de pe Cricov cunoaște un progres la nivelul Ligii a 3-a, cu perspective de promovare. „Ne-am înțeles cu câțiva jucători, însă nu le voi spune numele, până când transferurile nu vor fi semnate și înregistrate la federație. Într-o astfel de meserie, cu cât vorbești mai puțin și îți vezi interesul propriului club, cu atât vei avea mai mult succes. Există un acord verbal cu anumiți jucători, pe care eu i-am dorit. Vreau să am tot lotul la dispoziție, în momentul în care intrăm în pregătirea centralizată. Cu siguranță, vor fi și despărțiri. Sunt jucători care și-au terminat contractul, jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor sau pe care nu am reușit să-i înțelegem noi, așa cum și-ar fi dorit ei. La un club care își dorește performanță, va fi întotdeauna nevoie de schimbare. Nu vor mai fi mai mulți de cinci jucători care vor veni și cinci jucători care vor pleca. Cu siguranță, cei care vor veni trebuie să aducă un plus, pentru că ne dorim să ne batem pentru primul loc”.

Nu mai dorește fotbaliști sub formă de împrumut

Antrenorul morenar nu mai dorește fotbaliști transferați sub formă de împrumut și nici nu agreează cantonamentele în străinătate, la temperaturi ridicate în sezonul rece. „Nu voi mai fi de acord ca jucătorii să vină sub formă de împrumut. Indiferent de calitățile pe care le au, nu vor juca niciodată cu sufletul și cu inima deschisă pentru clubul tău. Pregătirea de iarnă o vom susține în localitate, pentru că avem tot ce ne trebuie la Moreni. După mine, nu-și au rostul nici cantonamentele în Antalya, Cipru sau unde mai merg echipele care își permit. Nu poți să te pregătești la 25º și să joci la -2º într-o săptămână.  În curând, urmează să demareze lucrările de modernizare a vestiarelor de la stadion. Dacă le avem acolo, e păcat să nu ne folosim de ele. Nu știi ce aduce anul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here