Pagina de Facebook AJF Dâmbovița, denigratoare la adresa lui Tudor și Catană! Investigație-fulger și pagina a fost dezactivată

1230

Minunea minunilor! AJF Dâmbovița a avut pagină de Facebook. Unde a distribuit inclusiv articole de pe site-ul nostru, SportImpact.ro. Activă din 16 ianuarie, pagina s-a mișcat puternic în ultimele zile, când a preluat articole din presa locală, care îi prezentau într-o lumină nefavorabilă pe Cristi Catană și pe Tudor Emil. Au fost afișate și materiale cu Ionuț Iugulescu sau Costel Badea, însă pozitive. Inclusiv macheta prin care „Chucky” își anunța oficial candidatura pentru funcția de președinte. Pagina folosea sigla AJF Dâmbovița, a FRF și te direcționa către site-ul asociației locale de fotbal.

Tudor și Catană vor să sesizeze Poliția, pentru furt de identitate!

I-am contactat pentru informații pe secretarul asociației Cristian Catană și pe cel al Comisiei de Competiții și Disciplină, Gigi Ionescu, iar un coleg l-a abordat și pe președintele Tudor Emil. Niciunul nu avea cunoștință despre această pagină, iar Catană și Tudor au transmis că vor sesiza Poliția, pentru furt de identitate. La puțin timp, conținutul paginii devine indisponibil, în schimb te aruncă spre postările în care Iugulescu își prezintă candidatura. E clar că o persoană din cele contactate este „cârtița”, atenționându-i pe cei care controlează această pagină. Chiar dacă administratorii au încercat să șteargă datele, au lăsat urme și pot fi descoperite.

O lucrătură a sistemului!

Chit că se folosea de stema AJF Dâmbovița, pagina de Facebook nu părea să fie administrată de un conducător al asociației, câtă vreme Tudor și Catană erau ironizați, chiar denigrați. E greu de crezut că aceștia și-ar fi făcut singuri rău, într-un mod public. Seamănă mai degrabă cu o lucrătură a sistemului, care susține probabil pe altcineva. Ionuț Iugulescu, unul dintre cei doi candidați care și-a depus dosarul, spune că nu are vreo legătură cu pagina de Facebook AJF Dâmbovița. Mai multe detalii, într-un articol viitor.

Foto: Fotbaljudetean.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here