„Sunt pregătit pentru orice”! A început domnia lui Cristi Savu peste CSM Târgoviște

2693

Site-ul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a reactivat de câteva zile, descoperind aici și un prim interviu mai detaliat cu noul șef, directorul adjunct Cristian Savu. Răspunsurile au venit îngrijit, exprimate cu prudență, iar cunoscătorii pot citi și dincolo de ele. Un tip cu bun simț și cu educație, Savu s-a exprimat politicos la adresa predecesorilor săi, Ciprian Iugulescu și Ciprian Prisăcaru. Nu e rău, dar să spui despre primul că „și-a făcut treaba cu prisosință”, după ce a lăsat în urmă un prăpăd managerial, care continuă să provoace efecte nedorite, sună strident. Clar, răspunsurile conducătorului de la CSM merită parcurse!

* „De fel, sunt o persoană care nu ține neapărat să iasă în față, dar sunt conștient că funcția pe care o dețin implică și astfel de lucruri. Sunt pregătit pentru orice. Am venit aici să muncesc și să performez. E o responsabilitate mare, dar nu mă sperie… Nu ascund că încă învăț cum se manageriază un club de talia CSM-ului, pentru că apar multe situații noi, pe care trebuie să le rezolv împreună cu colegii mei”

* „E important să finalizăm lucrările de la sala de atletică grea a clubului. Chiar dacă vi se pare bizar că una dintre priorități este legată de infrastructură și nu de rezultate, îmi asum ceea ce spun. Trebuie să le oferim sportivilor noștri condiții de pregătire, iar această sală trebuie terminată. Cât privește performanța, vă dați seama că îmi doresc mult să rămânem măcar la același nivel pe care l-am atins în sezonul trecut. Încercăm în acest sens să formăm echipe puternice atât la baschet, cât și la volei. Din păcare, situația nu ne este favorabilă, pentru că vorbim de niște interdicții la transferuri, dar asta nu ne împiedică să căutăm soluțiile cele mai bune”

* „Nu sunt eu în măsură să răspund (despre amenzile și interdicțiile moștenite). Nu o spun doar pentru a evita să vorbesc direct despre acest subiect, dar chiar nu e cazul să intrăm pe teritoriul justiției. Există oameni specializați, există un proces, iar la finalul lui vom afla și răspunsurile. Nu e cazul să vorbim despre o speță, în care nu putem oferi verdicte de luat în considerare… Cred că e corect ce spune domnul primar. Noi avem decizii favorabile în justiție și continuăm să fim privați de dreptul de a transfera. Părerea mea este că FRB trebuie să fie de partea noastră în conflictul pe care-l avem cu FIBA”

* „Vreau să specific ceva referitor la predecesorii mei (Ciprian Iugulescu și Ciprian Prisăcaru). Sunt doi oameni care și-au făcut treaba cu prisosință și nu o spun din curtoazie, ci pentru că acum realizez cât de greu e să conduci un asemenea club. Cât privește eventualele diferențe pe care le-aș putea face, e greu să promit ceva, pentru că aș risca să nu-mi respect vorbele. Îi asigur pe toți colegii mei, de la toate secțiile, că vom face în așa fel încât nimeni să nu se simtă marginalizat. Toți sportivii și antrenorii noștri au transformat clubul acesta într-un nume respectat la nivel național, așa că merită atenție, indiferent de secția din care fac parte”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here