Sorin Pahonțu, străjerul porții pentru Ziduri! Super meci în semifinalele județene ale Cupei României

1081

Străjerii Târgoviște – Roberto Ziduri, finala din semifinalele fazei județene a Cupei României, a fost una intensă, cu multe evenimente. Găzduit în condiții excelente la Găești, meciul s-a decis după loviturile de departajare, într-un context cu totul special. Introdus între buturi, după eliminarea portarului Curiman (36), fundașul central Sorin Pahonțu s-a transformat în eroul echipei din Ziduri, la loviturile de la punctul cu var. „Pahi” a apărat ultimele două penalty-uri, la Enescu și Zaharia, după ce inițial ratase colegul său, Dicu.

Ziduri – Brezoaele, în finala cupei

Roberto Ziduri a început mai bine și a deschis scorul prin Tănase, care a finalizat din apropiere, cu capul. Echipa lui Gusti Voinea părea în control, până în momentul în care Curiman l-a ținut pe Mustafa, într-o situație grea, și a văzut cartonașul roșu. Cu un om în plus, Străjerii au echilibrat jocul și au egalat prin Negulescu, excelent plasat la o minge înaltă. S-a intrat în prelungiri, cu ocazii la ambele porți, după care s-a ajuns la loteria penalty-urilor. Unde Străjerii au fost la un pas de calificare, însă Vali Enescu nu a reușit să-l bată pe Pahonțu, apoi nici Zaharia, după ce, inițial, greșise Dicu. A început seria loviturilor suplimentare, din care a ieșit învingătoare echipa din Ziduri. În cealaltă semifinală, disputată la Titu, AFC Brezoaele a trecut cu 3-1 de Unirea Bucșani, calificându-se în premieră în ultimul act al competiției KO la nivel județean.

Caseta tehnică

Stadion „Tineretului” Găești. Spectatori: 400. Au marcat: Negulescu (75) / Tănase (20). Au arbitrat: Mihai Motan – Ionuț Popa, Nicolae Ilie. Observator AJF Dâmbovița: Adrian Gligoraș. Cartonaș roșu: Curiman (36).

Străjerii: Vlad – Enescu, Matei, Blas, Al. Mihai, Oprișanu, Godinac, Penescu, Mustafa, Dumitru, Negulescu. Rezerve: Simion, Andrei, Rusu, Stoicescu, Marcu, Anca, Zaharia, S. Marin, Anton. Antrenor: Florin Anton.

Ziduri: Curiman – Dicu, Pahonțu, Sandu, Mirescu, Verdeș, Niță, Anghelina, Tănase, Nedelea, Chiriac. Rezerve: Neicu, Rășcanu, Budoiaș, Coman, Iorga, Costea. Antrenor: Augustin Voinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here