Silviu Posteucă, arbitru de împrumut! „M-am dus să fac mișcare, am luat 150 de euro la meci”

2373

Gazeta Sporturilor a publicat o anchetă în care prezintă informații despre o nouă rețea de „deghizați” ce a operat anii trecuți la meciuri amicale din Cipru, din care ar face parte și un târgoviștean, Silviu Posteucă. Retras prematur din activitatea sportivă, după ce a ajuns inclusiv la Dinamo București, Posteucă s-a axat pe marketing și social media. Conform GSP.ro, acesta ar fi arbitrat 13 meciuri în Cipru, în unele alături de Alin Stoica, cel care susține că l-a chemat acolo și care l-a deconspirat.

„Nu știu cine e acest Alin Stoica”

Târgovișteanul de 33 ani a vorbit deschis pe subiect, negând orice implicare în participarea la meciuri suspecte. „Care Alin Stoica, cel care a fost fotbalist la Anderlecht? Nu știu cine e acest Alin Stoica despre care spuneți că m-a indicat pe mine. Am fost în Cipru la turnee de poker, ca jucător profesionist și m-am dus să fac mișcare ca arbitru la niște amicale, unde am luat 150 de euro la meci. M-am întâlnit cu unii pe la cazino unde jucam poker și auzind că am fost fotbalist, m-au întrebat dacă n-aș vrea să fac puțină mișcare? Eu nici nu știu cine mai arbitra și nici nu m-a interesat. Habar n-aveam unde se jucau meciurile astea, am și întârziat la unele, pentru că nu știam să ajung. Nu știam nici să țin steagul în mână, făceam doi pași stânga și doi pași dreapta”.

„Au mai fost și alții cu deghizații, arbitri activi acum”

Tot Gazeta Sporturilor a scris anul trecut despre o rețea de „deghizați” din Târgoviște care oficia meciuri amicale în Turcia și Cipru, arbitri sau foști arbitri. Câțiva au fost suspendați de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal, mai precis Dan Petre, Cristi Catană, Septimiu Burtescu, Cristi Grigorașcu, Laurențiu Niculae și Răzvan Nedelcu. „Au mai fost și alții cu ei, arbitri activi acum, doar că nu au apărut în fotografii și nu au existat probe care să-i incrimineze”, ne-a dezvăluit un oficial important al AJF Dâmbovița.

Foto: GSP.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here