Roberto Ziduri, în pericol? „Nu știu dacă domnul Negriloaia va mai continua să finanțeze”

2629

Cu 3 puncte acumulate la turneul de promovare și golaveraj pozitiv (4-3), Ziduri a visat frumos vreme de două zile, ca nou promovată în Liga a 3-a. Oficialii clubului nu s-au gândit niciun moment că Roberto nu se va număra printre cele șapte echipe de pe locul 2, invitate să participe în noua ediție a eșalonului de bronz. Lovitura a picat ca un trăznet, cu promovări pe criteriul fair-play, un alt mare rahat livrat în ultima perioadă de Federația Română de Fotbal. Șocul a fost devastator pentru reprezentanta județului Dâmbovița la turneul de promovare, încât e posibil să provoace finalul. Primul care și-a anunțat retragerea a fost antrenorul Gusti Voinea (foto dreapta), însă ia în calcul un abandon până și finanțatorul Dan Negriloaia (foto stânga). Cel puțin așa a lăsat de înțeles directorul general Armand Mihălăchioiu (foto centru).

Semnalul tras de Dan Mihălăchioiu

„Gusti Voinea a spus că se retrage din funcția de antrenor, dar va rămâne în continuare alături de noi, asta în cazul în care activitatea acestui club va continua. Noi suntem finanțați exclusiv din sursă privată și nu știu dacă acest om, domnul Dan Negriloaia, după toate aceste decizii abracadabrante, va mai continua să finanțeze. Și nu știu dacă pe viitor vom mai reuși să atragem oameni de afaceri în fotbal, oameni cu bani, dacă toate eforturile lor financiare sunt aruncate la coșul disperării prin asemenea decizii”, a transmis oficialul de la Ziduri în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

„Prima de promovare era mai mare decât cea anunțată (50.000 lei)”

Pe lângă promovarea în Liga a 3-a, jucătorii formației din Ziduri au ratat și un bonus financiar important. „Din păcate, băieții au pierdut banii de promovare, pentru că obiectivul nu s-a realizat. Vă spun că la euforia pe care finanțatorul o trăia printr-o promovare, cu siguranță că prima era chiar mai mare decât cea anunțată (50.000 lei). Din păcate, băieții au pierdut-o, pentru că așa a vrut Federația Română de Fotbal”, a completat Mihălăchioiu, care își asumă, la rându-i, o parte din vină. ,,Un om ca mine trebuia să aibă cunoștință de acest criteriu al fair-play-ului, al cartonașelor galbene. În cazul în care eu știam de acest criteriu, aș fi putut merge la jucători, să le spun să nu abordeze la victorie un meci decisiv la promovare?”.

„Sponsorizare uimitoare” pentru FC România: 750.000 de lire sterline!

Sfatul nostru este ca oficialii formației din Ziduri să nu dezarmeze, întrucât e posibil ca și Roberto să fie acceptată la Liga a 3-a. Să ia exemplul Chindiei, ultima clasată în Liga 1, apoi salvată printr-un baraj facil cu CS Mioveni. Sau al celor de la FC România, care au anunțat finalul, după care s-au trezit cu o „sponsorizare uimitoare”, de 750.000 de lire sterline, pentru următorii 5 ani. Roberto Ziduri de ce ar abandona?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here