Secretarul Nistor lansează un avertisment dur către membrii unei comisii AJF! „Nu pot respecta regulamentele, să-și dea demisia!”

1800

Decizia Comisiei de Competiții și Disciplină, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, pe cazul Sportul Voinești – Urban Titu, a produs multe nemulțumiri. Deși în teren echipa din Voinești s-a impus cu 2-0, CCD a stabilit ca Urban Titu să se impună cu 3-0, pentru că Sportul ar fi folosit un jucător în stare de suspendare. Dorin Nistor, secretarul AJF Dâmbovița, a transmis prin intermediul profilului de Facebook un comunicat prin care a spus că își dorește ca lucrurile să fie făcute corect în fotbalul dâmbovițean și că se va lupta cu oricine își propune să se folosească de metode necurate, pentru a obține rezultate bune.

„Am vrut să trag un semnal de alarmă”

L-am contactat pe Nistor, iar acesta a transmis că își dorește să facă ordine în fotbalul dâmbovițean și le-a transmis celor care nu pot face față, să își dea demisia din cadrul AJF. Mai mult, acesta a spus că își va da demisia, dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți. „Am postat un avertisment către CCD. Îmi doresc ca lucrurile să se îndrepte, să nu mai fie judecate cu jumătăți de măsură. Nu e o amenințare, suntem o familie și vreau ca lucrurile să se facă corect. Îi rog pe cei care nu fac față cerințelor AJF și nu pot respecta regulamentele, să își dea demisia! În rest, lucrurile merg bine, dar am vrut să trag un semnal de alarmă. Dacă nu reușesc să îndrept lucrurile, voi pleca eu, dar nu aș vrea să fac pe plac dușmanilor”, a transmis secretarul AJF Dâmbovița. Comisia de Competiții și Disciplină îl are ca președintele pe Gheorghe Stoica, iar ca secretar pe Gigi Ionescu.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here