Marcel Ghergu, aproape de o revenire la Chindia! „Am fost deschis, dar nu s-a concretizat nimic”

1030

Demersul lui Andrei Cordoș, care s-a adresat Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, pentru a-și recupera un salariu restant, redeschide o temă sensibilă. Inițial, s-a transmis public că fostul președintele al Chindiei ar fi încheiat colaborarea contractuală în termeni prietenoși. În condițiile date, nu-i exclus să apară dosare pe rol și din partea colaboratorilor săi de la Târgoviște, Eduard Stăncioiu, Renzo Rossi, Vasile Miriuță sau Dragoș Militaru. Toți cu salarii mari lângă Turnul Chindiei. Spre exemplu, Cordoș avea o remunerație la Liga a 2-a, peste cea a lui Marcel Ghergu, la Liga 1, președintele dinaintea sa. Informația e verificată.

Nu am avut nicio implicare la club, am fost doar consultat”

Chiar dacă fanii târgovișteni s-au atașat mai degrabă de Cordoș, decât de Ghergu, mult mai deschis cu ei, ultimul, în schimb, nu s-a adresat până acum comisiilor federale, chit că are de recuperat în jur de 6 salarii. Interesant este că în ultima perioadă s-a apelat din nou la serviciile lui Marcel, doar că lucrurile nu au mai evoluat. Situația rămâne una neclară, neavând nici acum tabloul complet. „Am fost rugat în decembrie să mediez anumite situații litigioase de la club. Am făcut-o cu mare drag și cu deosebită deschidere. Am încercat să ajut și sper că am și făcut-o. S-a ajuns la anumite înțelegeri cu foști și actuali jucători, sau colaboratori. Am petrecut câteva zile la club, sprijinind puțin și pentru clasificarea academiei de copii și juniori. Au fost anumite discuții pentru o viitoare colaborare între mine și clubul Chindia, am fost deschis, dar nu s-a concretizat nimic. S-au făcut foarte multe speculații în mediul online, total neadevărate. Nu am avut nicio implicare la club, am fost doar consultat în anumite spețe, mi-am spus părerea, și atât”, a declarat Marcel Ghergu, contactat telefonic la ultima ediție a emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

Chindia Târgoviște are nevoie de liniște”

Lui Ghergu i s-a propus inițial funcția de director sportiv, și-a reluat anumite activități în club, însă colaborarea s-a întrerupt brusc. „Eu am această disponibilitate, însă nu știu dacă venirea lui Ghergu ar schimba foarte multe lucruri. Aș vrea să spunem stop acestui subiect și nu aș dori să polemizăm. Chindia Târgoviște are nevoie de liniște. Este o situație grea, a fost și mai grea. Lucrurile sunt rezolvabile și se pot rezolva în scurt timp, numai dacă se termină cu polemica și răutățile din jurul echipei. În ciuda problemelor financiare, și fără să am foarte multe informații, este exclus ca echipa să ajungă la faliment sau depunctări. Lucrurile se pot rezolva simplu și într-un timp scurt, însă trebuie să se transmită un mesaj unitar către echipă, către suporteri, către suflarea fotbalistică din oraș. Nu am ieșit public și nu o să ies, din respect pentru oraș și pentru echipă. Orice afirmație aș face, ar provoca tot felul de speculații”, a transmis Marcel Ghergu, în același cadru. Între timp, Chindia a încheiat alte două colaborări, cu Roxana Dumitru (media manager) și Mircea Dincă (jurist).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here