Remiză spectaculoasă pe Patrana! Flacăra evită eșecul cu Pucioasa în secvențele de final

2187

Prima etapă a Ligii a 3-a a propus un duel extrem de interesant în Seria a 6-a, acolo unde FC Pucioasa și Flacăra Moreni s-au înfruntat pe terenul echipei pregătite de Nicu Croitoru. A ieșit un meci frumos, cu multe momente aprinse, patru goluri, dar și o eliminare. S-a jucat cu ambiție, dăruire și agresivitate, elemente specifice duelurilor dintre cele două echipe.

Gol din penalty

Flacăra a încercat să atace încă din startul jocului, dar șutul lui Tocan a fost deviat și a mers pe lângă buturi (2). La poarta cealaltă, Petre a pătruns bine, dar șutul său a fost prins de Duță (12). Pe o contră, Nisipeanu a scăpat spre poarta morenarilor, Matei l-a faultat în careu, iar Marina a punctat din penalty (15). Pucioasa a avut ocazia să își mărească avantajul prin Iamandache, însă șutul acestuia a trecut pe lângă (28), în timp ce încercarea lui Diță a fost reținută de Duță (26).

Flacăra a avut puterea să revină

Partea secundă a jocului a fost dominată total de Flacăra. Calofir (46), Iliescu (55), Niculăescu (57) și Petculescu (59) au fost periculoși, dar fără efect în privința scorului. Pucioasa a avut ocazia să puncteze din nou, însă Duță a intervenit bine la șutul lui Petre (70). Calofir a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziție favorabilă, dar a trimis peste poartă (77). Până la urmă, acesta a reușit să marcheze, cu un șut sub bară, din interiorul careului (81). Chiar dacă Flacăra deținea controlul, Pucioasa a dat lovitura prin Țilică, ce a finalizat calm, din interiorul careului (85). Morenarii nu au renunțat și au egalat din nou, de această dată prin Iliescu (90), cel care a stabilit scorul final, 2-2.

Caseta tehnică

Stadion: Dumitru Tică Popescu – Pucioasa. Au marcat: Narcis Marina (15 – penalty), Richard Țilică (85) / Tiberiu Calofir (81), Andrei Iliescu (90). Cartonașe galbene: Lungeanu(13) / Constantin (12), Cernea (19), Cristea (52). Cartonaș roșu: Iamandache (90+1). Au arbitrat: Ovidiu Robu (Chitila) – Marian Istrate (Buftea) și Valentin Mindeart (Giurgiu). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești) și Aurel Ionescu (București).

FC Pucioasa: Ghițescu – Simion, Marina, Blas, Diță (82 Georgescu) – Lungeanu, Dragnea, Petre (72 Samoilă) – Iamandache, Țilică, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Flacăra Moreni: Duță – Cristea (87 Căciulă), Floricel, Matei, Cernea – Constantin (77 Vîrtej), Calofir, Anton (53 Petculescu) – Tocan (46 Niculăescu), Iliescu, Păun (77 Ilie). Antrenor: Gabi Paraschiv.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

Foto Facebook: Flacăra Moreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here