„Primarul unei comunei i-a motivat pe adversari!” – Se joacă tare la promovare în Onoare Nord

4246

Duelul promovării din Seria Nord a Ligii a 5-a, dintre Voinești și Dărmănești, a ajuns la nivelul acuzațiilor. Marius Momel, antrenorul de la Voinești, îl reclamă pe primarul localității Dărmănești, Valentin Mihalache, că se implică nu tocmai curat în lupta pentru șefia din Onoare Nord. „Vi se pare normal ca primarul unei comune să vină înaintea meciului de la Adânca, să-i motiveze pe adversari și să creeze presiune pe arbitri? I-a luat pe tușieri într-o parte, să stea de vorbă cu ei (n.r. Adrian Păunescu și Mariana Oprescu). Am informații că oferta celor de la Dărmănești pentru Adânca, să ne bată pe noi, a fost în jur de 15 milioane le vechi. Toată lumea știe că a avut primă fiecare jucător de la Adânca”.

Primarul Mihalache spune că a urmărit jucători de la… Voinești

„Am fost prezent la acel meci, alături de antrenorul secund al echipei noastre, pentru a urmări niște jucători de la Adânca, dar și de la… Voinești. Vrem să ne întărim din iarnă și să transferăm. Nu am vorbit cu arbitrii și nici nu am motivat pe nimeni. M-am amuzat chiar, ținând cont că numai fotbal nu s-a jucat pe un teren cu apa până la genunchi, pe anumite porțiuni”, a venit răspunsul lui Mihalache, fost arbitru și observator, al cărui nume a apărut în scandalul arbitrilor „deghizați”. Mai multe informații, în numărul de marți al cotidianului Jurnal de Dâmbovița.

Explicație foto: Primarul de la Dărmănești (stânga), într-o discuție cu un conducător al echipei din Adânca, la meciul cu Voinești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here