Paraschiv continuă cu Flacăra! Morenarii și-au stabilit jocurile de pregătire

877

Ultimul meci oficial pentru Flacăra Moreni a avut loc la începutul lunii decembrie, atunci când trupa pregătită de Gabriel Paraschiv a pierdut în deplasare cu SC Popești-Leordeni. După mai mult de o lună de vacanță, pe 15 ianuarie a avut loc reunirea lotului formației morenare. Deși au apărut zvonuri legate de plecarea lui Paraschiv la Tricolorul Breaza, acestea nu s-au confirmat, iar fostul campion național va fi în continuare implicat în proiectul de la Moreni.

Amicale cu echipe din județ

Antrenamentele au loc la baza proprie și se dorește organizarea unui stagiu de pregătire centralizată, la finalul lunii ianuarie. Singura noutate legată de lotul formației morenare este plecarea lui Radu Mardale, care a ales să muncească în străinătate. Acesta a prins minute în tricoul galben-albastru doar în derby-ul cu FC Pucioasa, pierdut cu 1-2. Programul meciurilor de pregătire este unul încărcat, Flacăra urmând să întâlnească Urban Titu (27 ianuarie), Săgeata Braniștea (e februarie), Gloria Iederea (7 februarie), Roberto Ziduri (10 februarie), Străjerii Răzvad (14 februarie), Recolta Gura Șuții (17 februarie) și FC Aninoasa (24 februarie).

Șanse matematice la play-off

Din cele 15 meciuri disputate, Flacăra a câștigat 6, a pierdut de 8 ori și a remizat o singură dată. Cu 19 puncte, morenarii ocupă locul 6, la trei lungimi în spatele ocupantei locului 4, ultimul de play-off, Dunărea Giurgiu. Campionatul reîncepe în luna martie, iar Flacăra mai are de jucat cu CS Păulești (a), Tricolorul Breaza (a) și Dinamo București (d). Morenarii încă mai au șanse la un loc de play-off, dar depind și de rezultatele adversarilor, nu doar de parcursul lor.

Foto: Flacăra Moreni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here