„Nu știu cu ce-l șantajează Tudor pe Catană”!… Godinac îl vrea pe Cristi în echipa lui

1660

Chiar dacă s-a pierdut pe drum, renunțând subit să mai candideze la funcția de președinte al AJF Dâmbovița, Cristi Catană rămâne o figură importantă în cursa alegerilor. Favoritul sondajelor inițiale, Catană are în continuare mulți simpatizanți, în ciuda greșelilor comise, în cascadă. Adică poate atrage voturi și direcționa către unul dintre candidați. Iar secretarul AJF a mers cu cine i-a promis ceva, după cum a recunoscut pentru SportImpact.ro. „E singura mea șansă să rămân în AJF, dacă va câștiga domnul Tudor… Nu am altă variantă, ați văzut că Ionuț Iugulescu nu mă vrea în echipa lui”.

Godi: „I-am propus lui Catană să fie numărul 1 în echipa mea”

Imediat a reacționat Aurel Godinac (foto), care spune că l-a ofertat pe Catană și încă mai speră să-l susțină. „Catană a fost primul pe lista mea și este în continuare. Eu nu știu cu ce-l șantajează, cu ce-l amenință sau cu ce-l are la mână domnul Tudor, dar eu țin la el, e un băiat tânăr și poate să facă treabă. Îl aștept lângă mine, dacă își dorește. Să știți că eu i-am propus să vină alături, ca numărul 1 în echipa mea. Nu e în regulă ce declară, că nu i-a propus nimeni nimic”. Sursele noastre au fost încă o dată corecte, atunci când au transmis că secretarul AJF i-a promis inițial susținere lui „Godi”.

Chucky: „Am știut de ce nu-l vreau pe Catană în echipa mea”

Pe „Chucky” Iugulescu nu l-a suprins foarte tare declarația lui Catană, de susținere a lui Tudor Emil, oferind un comentariu scurt, dar tăios. „Mi se pare că unii oameni nu prea au demnitate. La un moment dat, chiar m-am gândit să-i propun o colaborare lui Catană, să-i mai acord o șansă, dar se vede că nu m-am înșelat. Sunt dezamăgit, însă am știut de ce nu-l vreau în echipa mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here