Nemulțumiri în vestiarul Chindiei! Au răbufnit jucătorii lui Viorel Moldovan

2674

Luna decembrie a debutat crunt pentru Chindia Târgoviște, peste care loviturile vin în cascadă. După eșecul bulversant de duminică, 2-5 cu Academica Clinceni, echipa lui Viorel Moldovan și-a pierdut unul dintre golgheteri, pe Mihai Voduț. Comisia de Etică și Disciplină l-a sancționat pe atacantul Chindiei cu „interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300.000 lei”, după ce a fost prins pariind pe când evolua la Viitorul Constanța, inclusiv pe un meci al echipei lui Gică Hagi, care l-a pus imediat pe liber. La fel a procedat acum și Chindia Târgoviște, care a anunțat printr-un comunicat de presă încetarea relațiilor contractuale cu Voduț.

„Nu mai putem susține acest ritm intens de pregătire!”

Puși la zid de suporteri după umilința cu Clinceni, mai mulți jucători ai Chindiei au răbufnit la adresa conducerilor tehnică și executivă. Aceștia se plâng de duritatea exagerată a antrenamentelor din ultimele săptămâni, mai ales că ne aflăm pe final de an, acuzând o oboseală accentuată. „Nu mai putem susține acest ritm intens de pregătire, în condițiile în care nu beneficiem de refacere. Pur și simplu nu mai avem energie să susținem un meci întreg la nivel performant, ne sufocăm chiar și la antrenamente. Să nu creadă oamenii că ne plângem aiurea sau că nu putem face față rigorilor Ligii 1, însă antrenamentele sunt super istovitoare, ne sleiesc. Cât a fost pauză cu echipa națională, am avut și două ședințe de pregătire pe zi. Am ajuns cu bateriile descărcate”.

Furtună face furtună: ,,Ghergu și-a luat prima de promovare, 25.000 de euro!”

O altă nemulțumire este legată de prima de promovare în Liga 1, care nici acum nu a fost achitată în totalitate, chit că a trecut o jumătate de an de la momentul sărbătorii. „Domnul Ghergu și-a luat prima de promovare și încă vreo doi jucători, am înțeles. Am auzit că și-a luat ca președinte 25.000 de euro. Cu banii din prima de promovare și-a cumpărat o mașină luxoasă. Eu zic că-i merita din plin, dar nu trebuia să-i lase la sfârșit pe jucători, care au cel mai mare merit la promovare. Eu aș fi împărțit în mod egal toți banii disponibili pentru această primă”, a comentat luni seară la Sport Show, pe Columna TV, vicepreședintele clubului, Cătălin Furtună. Marcel Ghergu nu a răspuns apelurilor telefonice, pentru a combate cele discutate, dar suntem disponibili să-i publicăm în orice moment punctul de vedere. Nici Viorel Moldovan nu a putut fi contactat, însă așteptăm conferința de presă premergătoare meciului de miercuri, cu Dinamo. Altfel, am fost contactați și de jucători care au contribuit la promovarea Chindiei în Liga 1, iar acum sunt la alte echipe, pentru a-și exprima nemulțumirea că nu și-au primit bonusul promis. Se anunță o iarnă dură lângă Turnul Chindiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here